Semn rău pentru Antena3/8 din cei10 membri ai CNA se dezic de PORNOGRAFĂ

Pentru prima dată în ultimele luni, mai mulți membri CNA s-au raliat demersului permanent făcut de Narcisa Iorga, Valentin Jucan și Florin Gabrea, aceia care au cerut demisia șefei CNA, Laura Georgescu.

Astfel, marţi, 8 din cei 10 membri ai Consiliului (fără Laura Georgescu) și-au pus semnăturile pe un comunicat de presă oficial al CNA prin care se arată că se  „impune luarea urgentă a unor măsuri de revenire la normalitate și de recâștigare a încrederii publicului, partenerilor și angajaților Consiliul Național al Audiovizualului. O probă elocventă în acest sens va fi noul Regulament de Organizare și Funcționare al CNA ce va deveni public până la sfârșitul săptămânii și prin care deciziile interne din instituția noastră urmează să se desfășoare într-un regim de transparență sporită”.

Doar doi membri nu au semnat comunicatul pe care îl redăm integral în continuare, Christian Mititelu și Lorand Turos:

COMUNICAT DE PRESĂ
Consiliul Național al Audiovizualului se delimitează categoric față de limbajul și comportamentul Președintelui CNA, dna Laura Georgescu, în situații prin care a adus o gravă atingere imaginii instituției noastre și care au fost în atenția publică în ultimele luni.

Consiliul Național al Audiovizualui se distanțează atât de atitudinea publică, cât și de limbajul nedemn ale dnei Laura Georgescu pe care le considerăm inadecvate cu calitatea de membru al CNA, cu valorile și principiile Consiliului și, cu atât mai puțin, cu poziția de șef al acestei instituții.
C.N.A. își afirmă credința în colegialitate, respect pentru partenerii din interior și din afara Consiliului, pentru decență și eleganță în funcționare și comunicare publică.
Apreciem că, în toate contextele evocate de mass-media, dna Laura Georgescu s-a manifestat de o manieră care a umbrit străduințele noastre de a păstra CNA în sfera sa conferită de lege – aceea de garant al interesului public în domeniul comunicării audiovizuale.
Obstinația dnei Laura Georgescu de a nu propune o soluție de ieșire din acest trecător impas instituțional pe care singură l-a creat impune luarea urgentă a unor măsuri de revenire la normalitate și de recâștigare a încrederii publicului, partenerilor și angajaților Consiliul Național al Audiovizualului. O probă elocventă în acest sens va fi noul Regulament de Organizare și Funcționare al CNA ce va deveni public până la sfârșitul săptămânii și prin care deciziile interne din instituția noastră urmează să se desfășoare într-un regim de transparență sporită.

BUDA VASILE VIOREL
IORGA NARCISA
CRISTEA RADU CĂLIN
JUCAN VALENTIN
GABREA FLORIN
POPESCU RASVAN
GUBERNAT MONICA
TREPCEA CRISTINA
 


02.09.2014


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Președintele a promulgat legea prin care alocațiile copiilor vor crește anual cu rata inflației!

2 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

3 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

4 Hopa, lui Caramitru i-a revenit mintea la cap! Credem că a scris cea mai bună analiză făcută până acum

5 Excepțional text scris de Marian Godină despre „dezbaterea” cu Dăncilă! Cei care strigă isteric „vrem confrunt…

recomandări

Te ia DNA: Damian Dan

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Mic dejun englezesc