Turcescu nu s-a desconspirat. El e în misiune.

Turcescu nu s-a desconspirat. El e în misiune.

Robert Turcescu a recunoscut că este locotenent colonel acoperit în cadrul MAN, UM 02515. „Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor.” -, a scris acesta pe blog. Turcescu şi-a publicat şi livretul militar şi „fluturaşii” de salar, aproximativ 2500 lei lunar.

UM 02515 este însuşi Ministerul Apărării, locul unde în aprilie 2014 s-a refugiat premierul Ponta de teama…interceptărilor (?!)

Dezvăluirea calității de ofițer acorperit al unui serviciu de informații, chiar și de către cel în cauza, reprezintă o încălcare a legii. Dar s-a desconspirat oare Turcescu?! Poate că da. Dar, la fel de bine, poate că el este doar într-o, ultimă, misiune. Pentru că după desconsipirarea voită a sa, care este un simplu aperitiv, va porni o adevărată vânătoare de ofiţeri acoperiţi. Care au penetrat toate structurile societăţii, devenind lideri de opinie. Şi, garantat, situaţia nu e străină nici de malurile Someşului. Mai mult, acum, unii dintre ei îşi doresc chiar şi preşedinţia României. Lucru anunţat de altfel de preşedintele Băsescu. Care acum va fi “strâns cu uşa” de societate să clarifice acuzaţiile aduse acum o săptămână. Şi va elimina o serie de prezidenţiabili. Restul, cine ştie, poate DNA, poate Microsoft, poate nimeni…

Iar dacă Turcescu nu este într-o misiune, o desconspirare voită şi publică înseamnă o breşă importantă în sistemul de securitate al unui sistem de informaţii. Lucru care va cere capete căzute. Capete din top management.

Oricum, o situaţie win-win. Pentru…Băsescu?!

De asemenea, surpiză de proporţii, CNP-ul lui Turcescu de pe livretul militar făcut de acesta public nu corespunde cu CNP-ul său din Monitorul Oficial, publicat în momentul în care Turcescu şi-a înfiinţat firme la Registrul Comerţului. Diferă cifrele din a doua jumătate a CNP, a opta şi a noua, adică indicativul de judeţ. “40” apare în actele militare / livretul militar, adică Bucureşti. Deşi Turcescu e născut în Piteşti. Numai că în actele de la Registrul Comerţului, Turcescu apare cu “03” ca şi cod de judeţ, adică Argeş. Astfel, dacă luai CNP-ul lui Turcescu şi îl căutai în orice arhive militare sau de servicii secrete sau parasecrete nu îl găseai. Ingenios, nu?! Doar asta înseamnă să fii acoperit.

Acum, vă mai amintiţi de consilierul lui Uioreanu, Răzvan Pop. Personajul care a fost înţesat cu tehnică de ascultare/interceptare în Dosarul Uioreanu, după ce a fost agăţat în Dosarul Fany?! Aruncaţi un ochi pe Monitorul Oficial, căutaţi firma Versatil, unde Răzvan Pop era administrator şi atenţie la acel CNP. Nu îl veţi găsi în nici o arhivă militară sau de servicii secrete sau parasecrete. Dar pedigree-ul a la Turcescu exista şi la Răzvan. Pe linie paternă…  http://www.cotidiantr.ro/


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu