Udrea: Coldea are nevoie de timp pentru a mușamaliza lucrurile

Udrea: Coldea are nevoie de timp pentru a mușamaliza lucrurile

Deputatul Elena Udrea a afirmat, duminică după-amiaza, că directorul interimar al SRI, Florian Coldea, "cere timp pentru a putea să-și rezolve problemele interne" apărute după dezvăluirile făcute de ea, susținând că acesta "are nevoie de timp pentru a mușamaliza lucrurile".

Foto: (c) Gina STEFAN/ AGERPRES ARHIVA

"Coldea cere timp pentru a putea să-și rezolve problemele interne apărute după dezvăluirile pe care le-am făcut. Practic, are nevoie de timp pentru a mușamaliza lucrurile. Eventual, până mă "rezolvă" pe mine", a arătat Udrea, într-un comentariu pe pagina sa de Facebook , pe marginea unei știri ce releva, printre altele, că generalul Florian Coldea i-ar fi cerut lui Georgian Pop să nu fie audiat încă în Parlament, până nu se termină verificările interne.

Președintele Comisiei parlamentare comune pentru controlul activității Serviciului Român de Informații (SRI), deputatul Georgian Pop, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că o audiere la comisie a conducerii interimare a SRI ar putea avea loc "de principiu" săptămâna viitoare, în funcție însă de finalizarea unei verificări interne a SRI privind acuzațiile la adresa instituției, procedură care, potrivit asigurărilor date de conducerea actuală a serviciului, "se desfășoară cu celeritate".

"Conducerea interimară a SRI m-a asigurat că această verificare internă se desfășoară cu celeritate și le-am transmis mesajul că, la audiere, pe care oricum o programasem, să introducem un nou punct pe ordinea de zi în care să analizăm aceste aspecte, concluziile verificării interne a instituției", a arătat Pop, duminică seara, pentru AGERPRES.

Deputatul Elena Udrea a anunțat vineri seară, într-un interviu pentru Hotnews, că a depus un denunț pe numele actualului director interimar al SRI, Florian Coldea.

AGERPRES/(AS — autor: Florentina Ștefănescu, editor: Vicențiu Purcărea)

Citește și:
Georgian Pop, despre o audiere, săptămâna viitoare, a conducerii interimare a SRI: De principiu, da

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

2 Foarte interesante amănunte!

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

5 Frământări în PSD / Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție