Udrea şi-a prezentat programul pentru Preşedinţie la fosta uzină Republica, în salopetă, cu cască pe cap

Udrea şi-a prezentat programul pentru Preşedinţie la fosta uzină Republica, în salopetă, cu cască pe cap

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, şi-a prezentat programul politic pentru Preşedinţie, joi, la fosta uzină Republica, îmbracată în salopetă şi având o cască de protecţie pe cap.

Udrea şi-a prezentat programul pentru Preşedinţie la fosta uzină Republica, în salopetă, cu cască pe cap 

Elena Udrea a purtat o cască galbenă şi le-a vorbit celor prezenţi având în spate un grup de susţinători, printre care Eugen Tomac şi Ruxandra Dragomir.

Elena Udrea a tinut un discurs in care a militat pentru reindustrializarea Romaniei (n.r. asa se explica si locatia aleasa) si l-a criticat pe Victor Ponta pentru “incompetenta” si “prostie”. Ea s-a angajat sa creeze locuri de munca, sa aduca oameni capabili in functii importante pentru a se evita destine ca cel al fabricii Republica.

“Sa nu ne intoarcem in trecut, continuarea modernizarii Romaniei care sa duca la o tara frumoasa trebuie sa continue. (…) Romania si-a platit datoria de externa datorita acestei fabrici. Prin distrugerea fabricii Republica ne aflam intr-un caz de subminare a economiei nationale – distrugerea cu rea credinta, cu prostie a unei fabrici care a fost importanta pentru Romania, pentru economia ininternationala.

Ma angajez sa nu se mai repete. Nu ma voi uita cum tara e facuta praf din prostie sau din reacredinta. Nu voi fi un presedinte care sa nu stea in genunchi in fata baronilor. Acestei tari ii lipsesc mai putin proiectele, ii lipsesc oamenii care sa le puna in aplicare. Sunt cel mai bun candidat din aceasta competitie. Voi schimba Guvernul Ponta. Nu am cum sa lucrez cu un premier incompetent, si-adus in Guvern prietenii. Nu voi lucra niciodata cu Victor Ponta”, a spus Elena Udrea.

Astfel Elena Udrea intra in pielea unui nou personaj in salopeta muncitoreasca, gata sa inceapa sa lucreze la industrializarea Romaniei. Este o noua ipostaza pentru Elena Udrea dupa multe altele in care s-a pus: a facut paine, a crosetat, a pus muraturi, a facut sarmale, da dat cu mopul, a calarit, a sarit cu parasuta. Cat de mult i s-au potrivit toate aceste roluri si cat sunt ele de convingatoare pentru electorat, numai acesta poate decide.

.

 



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia