Udrea: Sunt singura care poate da șansa românilor la demnitate

Președintele PMP, Elena Udrea, și-a început sâmbătă turneul electoral la Drobeta Turnu-Severin, unde se desfășoară a VIII-a ediție a manifestării culturale "Toamna severineană".

"Am ales să încep drumul spre Cotroceni din județul Mehedinți întrucât sunt cetățean de onoare al municipiului Drobeta Turnu-Severin și am aici cea mai puternică organizație. În mandatul de ministru al Dezvoltării Regionale am sprijinit proiecte locale în valoare de peste 120 milioane euro", a precizat, pentru AGERPRES, Elena Udrea.

Ea a arătat că prin programul său politic "România frumoasă" va continua să militeze pentru recunoaștea economiei naționale, printre priorități regăsindu-se și industrializarea Mehedințiului și a celorlalte județe ale țării.

"Recunosc, nu sunt perfectă, dar am lăsat ceva în urmă. Românii au dreptul la o viață decentă, la un sistem de sănătate performant, bazat pe realități concrete, la un învățământ situat la nivelul celorlalte țări din lume, fără amestecul politicului. De toate acestea este nevoie pentru a construi un stat de drept funcțional. Sunt singura care poate oferi șansa românilor la demnitate și democrație reală. Am încredere în români", a susținut Udrea.

Ea a completat că, pentru a aduce la îndeplinire aceste obiective din poziția de viitor președinte al României, este nevoie să fie schimbată structura Parlamentului și să se configureze un guvern "cu adevărat de centru-dreapta, responsabil".

"Dacă voi ajunge președintele României nu voi coabita cu prim-ministrul Victor Ponta. (...) Nu am acum în vedere un nume al viitorului prim-ministru, dar pot să vă dezvălui profilul său: eventual să nu facă parte din clasa politică, să aibă experiență, să cunoască cum să promoveze toate domeniile de activitate, să depolitizeze instituțiile de stat, să înceapă demersurile pentru modificarea Constituției României", a spus președintele PMP.

Alături de Elena Udrea la întâlnirea cu organizația și simpatizanții ai PMP au mai fost prezenți Adrian Rădulescu, Gelu Vișan, Aurelian Pavelescu, Eugen Golea, Ruxandra Dragomir, Cristian Petrescu și Ștefan Vlaston.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte! „Dăncilă să se pregătească pentru un dialog cu procurorii, din c…

2 HARTĂ INTERACTIVĂ Rezultate alegeri prezidențiale 2019 - Turul 1. Vezi cât a obținut fiecare candidat și în ce…

3 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

4 Pentru cunoscători / Tentativa lui Macron și a serviciilor secrete franceze de a face jocuri murdare în România …

5 Gata, „revoluția anti-clica PSD” a lui Orban s-a terminat! Reforma administrației, promisă „rapid”, se amână „…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion