Un Rudotel dimineaţa şi unul la prânz/Ponta, întrebat dacă este ţinta DNA: Nu sunt ţinta nimănui, cred că toată lumea mă iubeşte

Un Rudotel dimineaţa şi unul la prânz/Ponta, întrebat dacă este ţinta DNA: Nu sunt ţinta nimănui, cred că toată lumea mă iubeşte

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, întrebat dacă se consideră "ţinta DNA", că el nu se simte "o ţintă a nimănui", adăugând, ironic: "Cred că toată lumea mă sprijină şi mă iubeşte", afirmaţie care a stârnit râsul celor prezenţi.

Victor Ponta a fost întrebat, joi, de jurnalişti, în timpul unei vizite în judeţul Mureş, dacă se consideră "adevărata ţintă a DNA", aşa cum a declarat Viorel Hrebenciuc .

"Nu, nu mă simt o ţintă a nimănui. Cred că toată lumea mă sprijină şi mă iubeşte", a spus Ponta ironic, moment în care toţi cei prezenţi au izbucnit în râs.

Întrebat dacă recentele acţiuni ale DNA influenţează în vreun fel campania electorală, Ponta a afirmat că o serie de contracandidaţi ai săi îşi fac "un calcul greşit" că vor ajunge preşedinţi, întrucât "DNA o să distrugă PSD şi pe Ponta".

"Eu am văzut un singur lucru: că ceilalţi contracandidaţi, doamna Udrea, şi domnul Iohannis, şi doamna Macovei spun «E adevărat, noi n-avem nicio idee, nu ştim nimic despre România, dar DNA o să distrugă PSD şi pe Ponta şi o să ajungem preşedinţi». Eu cred că-şi fac un calcul greşit, la fel de greşit ca şi al colegilor mei care-şi închipuie c-am şi câştigat alegerile şi nu mai avem decât de discutat cine se aşază pe scaunul meu", a declarat Ponta.

Viorel Hrebenciuc - care şi-a însoţit fiul, Andrei, la DNA Braşov, unde acesta a fost audiat şi ulterior reţinut în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri - a declarat că adevărata ţintă a DNA este candidatul la Preşedinţie Victor Ponta şi că el şi fiul său sunt nevinovaţi.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina