Un TÂNĂR nu MERITA?/Meleșcanu a fost numit consilier de stat în Cancelaria premierului/VIDEO

Teodor Meleşcanu a fost numit de premierul Victor Ponta în postul de consilier de stat în Cancelarie, prin decizie semnată joi dimineaţa.

El a confirmat pentru postul B1 Tv că premierul i-a propus postul de consilier pe probleme de securitate, el precizând că a acceptat această funcție.

„Da, a avut loc o discuție cu premierul care mi-a oferit posibilitatea de a lucra în calitate de consilier de stat pe probleme de apărare și securitate la Guvernul României, ceea ce, având în vedere că este una din temele fundamentale de preocupare pentru mine, am acceptat. Nu cunosc toate datele referitoare, urmează să discutăm de mâine și împărțirea competențelor. Va depinde foarte mult de modul în care se vor așeza lucrurile, după venirea lui Iohannis la Cotroceni, competențele între Guvern și Președinție. Să găsim o modalitate de lucru cât mai adecvată””, a spus Meleșcanu.

Meleşcanu a demisionat, în septembrie, de la conducerea Serviciului de Informaţii Externe pentru a participa la primul tur al alegerilor prezidenţiale, iar ulterior a fost numit de Ponta la conducerea Ministerului de Externe, cu argumentul că experienţa acestuia va evita apariţia unor noi probleme de vot în străinătate.

După ce problemele în secţiile de vot din străinătate au continuat şi sute de persoane din diaspora nu au putut vota, Meleşcanu a demisionat, susţinând că problemele au fost generate de legislaţia actuală carere împiedică înfiinţarea de secţii de vot suplimentare.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în China! Oameni buni, acolo este acum iadul!

2 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

3 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

4 Un articol devastator. Toți moldovenii ar trebui să-l citească!

5 LIVE Virusul ucigaș / 41 de morţi şi 1.300 de persoane contaminate în China. Armata trimite personal medical la…

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Există un site care face review-uri la cei mai buni burgeri și arată delicios