Vicepremierul Oprea: 10 județe au primit buletinele de vot

Vicepremierul Oprea: 10 județe au primit buletinele de vot

Județele Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Caraș-Severin, Iași, Maramureș, Satu Mare, Sălaj și Suceava au primit buletinele de vot și tabelele electorale necesare pentru alegerile prezidențiale, a anunțat miercuri vicepremierul Gabriel Oprea, ministru de Interne, la videoconferința cu prefecții.

Predarea a fost făcută în cursul zilei de 20 octombrie, cu pază asigurată de jandarmi, iar distribuirea va continua în aceste zile, ultimele prefecturi care vor prelua materialele necesare votului urmând să fie București și Ilfov, până cel târziu pe 27 octombrie.

Gabriel Oprea a precizat că MAI a asigurat tipărirea a 20.745.068 buletine de vot, confecționarea a 94.220 de ștampile cu mențiunea VOTAT și tipărirea a 18.190.957 de timbre autocolante.

Ministrul de Interne a solicitat prefecților ca împreună cu primarii să asigure în continuare condițiile optime pentru funcționarea secțiilor de votare și să ia măsurile de depozitare a materialelor electorale în condiții de siguranță.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…