VIDEO/A început PRIGOANA PONTIȘTILOR din PSD. Portarul de la PSD l-a împiedicat pe Mihai Sturzu să intre în sediul partidului

VIDEO/A început PRIGOANA PONTIȘTILOR din PSD. Portarul de la PSD l-a împiedicat pe Mihai Sturzu să intre în sediul partidului

După ce l-a acuzat duminică, în Congres, pe Liviu Dragnea că a instaurat dictatura în PSD, şeful TSD, Mihai Sturzu, a fost împiedicat de portarul de la Kiseleff să intre în sediul central, pentru a participa la şedinţa Biroului Permanent, scrie BN24.ro.

Sturzu a spus că el vrea „să pună umărul la reformarea partidului”, dar portarul nu îl lasă: „Mi se pare revoltător. Domnul portar m-a oprit, a spus că n-am voie să vin la partid, că nu sunt membru al Biroului (Permanent Naţional – n.r.). Mi se pare incredibil. Sunt preşedintele TSD, prin Statut încă cu drept de vot în BPN. Orice membru PSD trebuie să intre în sediul partidului”. Sturzu a precizat ca nu se astepta la o asemenea atitudine, care demonstreaza ca PSD "a inceput modernizarea cu dreptul". "E perfect, urmeaza sa dam afara pe toata lumea din partid", a spus Sturzu.

Intrebat daca este de parere ca acest comportament denota represalii din partea liderilor PSD pentru discursul sau de duminica, de la Congres, in care a criticat dur conducerea partidului, Sturzu a spus ca va discuta acest subiect in sedinta social-democratilor. "Daca a spune adevarul, pe care l-au si votat o mie de oameni, deci un sfert din oamenii prezenti ieri, inseamna ca e o atitudine prea curajoasa, eu abia astept sa aflu astazi", a spus acesta.

În cele din urmă a trecut de cerberul lui Dragnea şi a primit chiar şi un colţ de masă la şedinţa conducerii.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

2 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

3 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

4 ALERTĂ! Ce a apărut în Monitorul Oficial / PSD încearcă validarea lui Iordache la șefia Consiliului Legislativ, …

5 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!