Chiricheş, schimbat la pauză, Tottenham a revenit de la 0-3. În minutul 4, WBA o conducea pe Spurs cu 2-0!

Chiricheş, schimbat la pauză, Tottenham a revenit de la 0-3. În minutul 4, WBA o conducea pe Spurs cu 2-0!

Deşi a făcut o eroare serioasă, etapa trecută, Chiricheş a început sâmbătă, ca titular, în deplasare, cu WBA, în etapa a 34-a din Anglia. Iar colaborarea cu francezul Kaboul, în centrul defensivei lui Spurs, a fost iarăşi falimentară. Cei doi s-au înţeles la fel ca şi la meciul trecut, primul jucat împreună, adică prost. 

 

După doar patru minute, WBA conducea cu 2-0, după golurile lui Vydra (1) şi Brunt (4). Adebayor a irosit un penalty (17), apoi gazdele au mai lovit o dată, prin Sessegnon (31), care a interceptat o pasă aiurea trimisă de Kaboul, cu capul, pe spate, spre Chiricheş. Mijlocaşul gazdelor l-a pierdut pe drum pe Chiricheş, care-l marca la acea fază, şi a înscris pentru 3-0.  

 

 

Peste trei minute, fundaşul gazdelor, Olsson (34), şi-a marcat un autogol şi a readus-o în joc pe Tottenham, la pauză Chiricheş fiind schimbat de antrenorul Tim Sherwood. 

 

În partea secundă, Spurs a forţat, iar după ce Kane a redus din diferenţă (70), în prelungiri Eriksen a dat lovitura. Mijlocaşul danez a egalat la trei, cu un gol superb.

 

S-a încheiat 3-3, iar Tottenham rămâne pe locul 6, cu 60 de puncte. 

 

 

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 Așa o fi?

4 10 poliţişti suspectaţi de luare de mită, „săltaţi” de la un curs de prevenire a corupţiei

5 VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită