Dinamo, noul lider al Ligii I, după 3-0 cu FC Voluntari

Dinamo, noul lider al Ligii I, după 3-0 cu FC Voluntari

Echipa Dinamo București a urcat pe prima poziție a clasamentului Ligii I de fotbal, în urma victoriei înregistrate pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), în fața formației FC Voluntari, joi seara, în ultimul meci al etapei a 6-a. Dinamo a deschis scorul în minutul 34, prin mijlocașul Steliano Filip, care a recuperat balonul la 20 m de poarta adversă, a pătruns în careu și a șutat în diagonală, învingându-l pe portarul Balauru.

Gazdele și-au majorat avantajul în repriza secundă, în urma unei acțiuni în flancul stâng a camerunezului Fai, care i-a centrat perfect lui Cosmin Matei, iar acesta a înscris fără probleme din interiorul careului (min.56).

Rezultatul final al întâlnirii din șoseaua Ștefan cel Mare a fost stabilit de Dorin Rotariu, care a marcat al treilea gol al alb-roșilor, la câteva minute după intrarea sa pe teren, în urma unei pase a lui Bogdan Gavrilă (min.63).

Grație acestui succes, Dinamo a acumulat 12 puncte, cu unul mai mult decât Astra Giurgiu, ocupanta locului secund, care a câștigat miercuri derby-ul etapei cu Steaua București, campioana en titre (2-0).

FC Dinamo București — Voluntari 3-0 (1-0), stadion "Dinamo" — București
Au marcat: Steliano Filip (34), Cosmin Matei (56), Dorin Rotariu (63).
Arbitru: Florin Marcu (Oradea); asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Daniel Hulubei (Vaslui): arbitru de rezervă: Adrian Ilyes (Ploiești).
Observatori: Corneliu Fecioru (București) — CCA și Iulius Nemțeanu (Ghermănești) — LPF. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...