Fotbal: Autocarul echipei Fenerbahce, atacat cu focuri de armă la Trabzon

Fotbal: Autocarul echipei Fenerbahce, atacat cu focuri de armă la Trabzon

Autocarul echipei de fotbal Fenerbahce Istanbul a fost atacat sâmbătă seara la Trabzon cu focuri de armă, după ce revenea de la un meci de campionat cu Caykur Rozespor (5-1), în urma cărora șoferul a fost rănit la față, relatează AFP. Jucătorii din autocar au scăpat nevătămați din tirul deschis de persoane necunoscute și s-au deplasat apoi la Istanbul cu un avion de la Trabzon, oraș ai cărui fani sunt recunoscuți pentru rivalitatea față de Fenerbahce.

Clubul din Istanbul a solicitat după acest incident suspendarea campionatului Turciei:''Noi susținem că acest atac nu a fost elucidat de o manieră satisfăcătoare pentru Fenerbahce și opinia publică, iar întreruperea campionatului este inevitabilă. Acum sângele a început să curgă și fotballul trebuie să tacă. Găsirea și pedepsirea autorilor acestui act devin de o importanță vitală pentru Fenerbahce''.

Ministrul turc al sporturilor, Cagatay Kilic, a denunțat ''acest atac laș și inuman'' și a promis că toate opțiunile vor fi studiate, inclusiv suspendarea temporară a meciurilor de fotbal. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

2 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

3 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

4 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

5 Așa o fi?