Fotbal: Cristian Săpunaru a semnat cu Pandurii

Fotbal: Cristian Săpunaru a semnat cu Pandurii

Fotbalistul Cristian Săpunaru a semnat duminică un contract cu Pandurii Târgu Jiu, valabil pentru un an, cu opțiune de prelungire, anunță site-ul oficial al clubului. Venit ca jucător liber de contract după despărțirea de Rapid București, fundașul dreapta va efectua luni vizita medicală, după care va fi prezent la Târgu Jiu la primul antrenament cu Pandurii.

Născut pe 5 aprilie 1984, Săpunaru a debutat în 2002 la Național București, iar în Liga I a evoluat mai ales la Rapid. Între 2008 și 2012 a fost jucătorul lui FC Porto, care în 2010 l-a împrumutat la echipa din Giulești. În perioada 2012 — 2014 a evoluat în Spania, la Real Zaragoza și Elche, iar în a doua jumătate a sezonului trecut a revenit la Rapid.

Săpunaru a câștigat cu FC Porto campionatul, Cupa Portugaliei și mai ales Europa League, în 2011.

Săpunaru a fost convocat la naționala Under-21 în 2006, iar între 2008 și 2011 a strâns nouă selecții la prima reprezentativă a României. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…