Hagi despre Halep: Dacă învinge numărul 1, nu mai are rost să întrebăm dacă poate câştiga turneul

Hagi despre Halep: Dacă învinge numărul 1, nu mai are rost să întrebăm dacă poate câştiga turneul

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătoarea de tenis Simona Halep poate câştiga Turneul Campioanelor de la Singapore, având în vedere maniera în care a învins-o pe Serena Williams, liderul clasamentului mondial.

"Ea poate câştiga Turneul Campioanelor. Toate jucătoarele sunt bune acolo, dar când câştigi de maniera în care a făcut-o cu numărul 1, nu are rost să mai întrebăm dacă îl poate câştiga", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a afirmat că o felicită pe Simona Halep după fiecare meci, prin intermediul unui mesaj trimis pe telefonul mobil. "Simona e cel mai mare idol din momentul de faţă. De mulţi ani ne-a făcut să fim mândri de tot ce face. E o învingătoare, e un model pentru toţi în momentul de faţă. Am spus-o că în fiecare zi ea o să fie mai bună. A jucat foarte mult anul trecut, a fost puţin obosită acum şi cred că de la anul încolo va fi şi mai puternică, pentru că va căpăta experienţă, va fi mai rezistentă la toate competiţiile. E una dintre sportivele importante ale României, care îşi câştigă respectul şi o felicit. Ea ştie că nu întârzii să o felicit după fiecare meci câştigat, îi dau un mesaj tot timpul, aşa am făcut de la început şi e o obişnuinţă acum", a completat Hagi.

Simona Halep, locul 4 WTA, a câştigat Grupa Roşie după ce obţinut opt ghemuri în meciul cu Ana Ivanovici, locul 7 WTA, şi o va întâlni pe Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA şi locul doi în Grupa Albă, în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore. În faza grupelor, Halep a dispus cu scorul de 6-0, 6-2, de liderul clasamentului WTA, americanca Serena Williams.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!