Început dezastruos de mandat pentru Van Gaal la United. „Diavolii“ au fost umiliţi de o echipă din Liga a 3-a engleză

Început dezastruos de mandat pentru Van Gaal la United. „Diavolii“ au fost umiliţi de o echipă din Liga a 3-a engleză

După parcursul aproape fără cusur al Olandei la Campionatul Mondial, cu Louis Van Gaal pe bancă, toată lumea se aştepta ca venirea olandezului pe banca lui Manchester, în această vară, să redreseze corabia lui United. Dar echipa lui Van Gaal a plecat la drum cu frâna de mână trasă, având un bilanţ ruşinos după trei partide, două înfrângeri şi un egal.

După eşecul cu Swansea din prima etapă din Premier League, scor 1-2 şi egalul cu Sunderland, scor 1-1, Manchester s-a făcut efectiv de râs cu o anonimii de la Milton Keynes, locul 7 în Liga a 3-a din Anglia. United a fost umilită cu scorul de 4-0 şi a părăsit prematur Cupa Ligii Angliei.

În aceată partidă, jocul "diavolilor" a fost foarte slab şi numai faptul că primul lor şut pe poartă a fost expediat în minutul 72 spune multe despre perioada neagră pe care o traversează United.

În sezonul trecut, cu David Moyes pe bancă, United a terminat campionatul pe locul 7, după ce, cu un sezon înainte (2012-2013), ultimul al lui Alex Ferguson la Manchester, câştigase titlul la pas.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...