Irina Begu, calificată în turul al doilea al probei feminine de dublu la Roland Garros

Irina Begu, calificată în turul al doilea al probei feminine de dublu la Roland Garros

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Irina Begu și Lara Arruabarrena (Spania) s-a calificat în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului, miercuri, în urma victoriei cu 6-2, 6-0 în fața franțuzoaicelor Manon Arcangioli/Chloe Paquet.

Begu și Arruabarrena, care și-au asigurat 18.000 de euro și 130 de puncte WTA, vor juca în turul secund cu învingătoarele din meciul care opune favoritele nr. 8, Caroline Garcia (Franța)/Katarina Srebotnik (Slovenia), și cuplul Bojana Jovanovski (Serbia)/Chen Liang (China).

La dublu va mai juca și Alexandra Dulgheru, care o va avea ca parteneră pe Magdalena Rybarikova (Slovacia), iar în runda inaugurală vor înfrunta cuplul Mona Barthel (Germania)/Mandy Minella (Luxemburg).

Perechea alcătuită din românca Raluca Olaru și ucraineanca Nadia Kicenok a fost învinsă, tot miercuri, cu 5-7, 7-6 (5), 6-4 de cuplul Zarina Dias (Kazahstan)/Yi-Fan Xu (China), în alt meci din primul tur al probei de dublu, în timp ce cuplul româno-spaniol Monica Niculescu și Arantxa Parra Santonja a fost întrecut cu 6-4, 6-3 de dublul Timea Bacsinszky (Elveția)/Chia-Jung Chuang (Taiwan).

Fiecare pereche învinsă va primi pentru participare 4.000 de euro și 10 puncte WTA.

Irina Begu va juca joi în turul al doilea la simplu, împotriva croatei Ana Konjuh.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mircea Lazaroniu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa