Mergea și Bopanna, calificați în optimile probei de dublu la Madrid (ATP)

Mergea și Bopanna, calificați în optimile probei de dublu la Madrid (ATP)

Perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, luni, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Madrid (ATP), dotat cu premii totale de 4.185.405 euro, după victoria cu 5-7, 7-6 (5), 10-6 cu cuplul croato-finlandez Marin Draganja/Henri Kontinen. Mergea l-a învins astfel într-o oră și 27 de minute pe fostul său partener Marin Draganja, alături de care a câștigat anul trecut titlul la Hamburg și a jucat semifinală la Roland Garros. În super-tiebreak, Mergea și Bopanna au fost conduși cu 4-2, dar au reușit să întoarcă scorul și să câștige lejer.

Cuplul româno-indian și-a asigurat un cec de 16.130 euro și 90 de puncte ATP, iar în optimi va înfrunta cuplul francez Nicolas Mahut/Edouard
Roger-Vasselin (cap de serie nr. 8).

La Madrid, Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer sunt favoriții numărul patru ai probei de dublu, urmând să joace direct în optimi cu învingătorii dintre Santiago Giraldo (Columbia)/Scott Lipsky (SUA) și Marin Cilic (Croația)/Viktor Troicki (Serbia).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…