Nadal îl va întâlni pe Djokovic în semifinalele Turneului Masters ATP de la Monte Carlo

Nadal îl va întâlni pe Djokovic în semifinalele Turneului Masters ATP de la Monte Carlo

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a trecut vineri de compatriotul său David Ferrer și îl va întâlni pe liderul mondial, sârbul Novak Djokovic în semifinalele ATP World Tour Masters 1.000 de la Monte Carlo, cu premii de 3.288.530 euro. Nadal, N. 5 mondial, a avut un meci foarte greu împotriva lui Ferrer, locul 7 în ierarhia ATP, pe care l-a învins după trei seturi, 6-4, 5-7, 6-2.

Va fi al 43-lea duel între Nadal și Djokovic, primul după semifinala de anul trecut de la Roland Garros, câștigată de spaniol, scrie AFP.

Nadal vizează a noua sa victorie pe Coasta de Azur, unde Djokovic a pus capăt domniei sale de opt ani, impunându-se în finala din 2013. Anul trecut, Nadal s-a oprit în sferturi, învins de Ferrer, cel care i-a făcut viața grea și vineri.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu