Piţurcă: Eu nu l-am mai văzut pe Adrian Mutu prin teren

Piţurcă: Eu nu l-am mai văzut pe Adrian Mutu prin teren

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu l-a mai "văzut pe Adrian Mutu prin teren" în ultimele meciuri ale echipei sale de club şi din acest motiv nu mai are sens să fie întrebat de ce nu îl convoacă la echipa naţională pe atacant.

Piţurcă: Eu nu l-am mai văzut pe Adrian Mutu prin teren (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu am dat un răspuns. Iar după tot ce s-a întâmplat în ultimul timp nici nu mai are rost să mă întrebaţi. Eu nu l-am mai văzut pe Adrian Mutu prin teren. Am văzut că nu a făcut parte din lot", a spus tehnicianul.

Selecţionerul Victor Piţurcă afirma la 15 aprilie că atacantul Adrian Mutu este terminat ca jucător pentru echipa naţională, precizând că acesta poate să înscrie o sută de goluri pentru echipa sa de club, Petrolul Ploieşti, că tot nu va mai fi convocat.

Adrian Mutu se află de mai mult timp în conflict cu Victor Piţurcă, fiind nemulţumit de faptul că nu a fost convocat la ultimele meciuri ale naţionalei din prelimnariile Cupei Mondiale din Brazilia. După ratarea calificării la CM 2014, Mutu a spus că Piţurcă ar trebui să plece de la conducerea tehnică a echipei naţionale, precizând că sunt antrenori buni care îl pot înlocui.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

2 Imagini cu palatul de neam prost în care locuiește Victor Ciorbea / Acum se războiește în Justiție cu foștii pri…

3 Așa o fi?

4 Adevăruri devastatoare / Cei mai deștepți dintre „băieții deștepți” care ne-au scumpit energia. Oare procurorii …

5 Șeful Poliției din Centrul Vechi: Care a fost temeiul legal al filajului asupra lui Gavriș? Comunicatele de pr…