Premiile sportivilor medaliaţi la campionatul mondial kaiac-canoe şi de handbal U 18 au fost dublate

Premiile sportivilor medaliaţi la campionatul mondial kaiac-canoe şi de handbal U 18 au fost dublate

Cuantumul premiilor acordate sportivilor Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi, medaliaţi la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, precum şi echipei naţionale de handbal feminin under 18, campioană mondială, a fost dublat.

Premiile sportivilor medaliaţi la campionatul mondial kaiac-canoe şi de handbal U 18 au fost dublate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, Dumitrescu şi Mihalachi au primit fiecare câte 55.600 lei, iar junioarele din naţionala de handbal a fost premiate cu câte 18.600 lei.

Premiile majorate au fost anunţate în cadrul unei festivităţi are a avut loc marţi la Palatul Victoria, ocazie cu care premierul Victor Ponta a primit de la campioni un tricou cu semnăturile acestora.

Prezent la ceremonie, ministrul Sportului, Gabriela Szabo, a anunţat că România va găzdui anul viitor, la Bascov, campionatele europene de kaiac-canoe, pentru desfăşurarea cărora au început deja pregătirile.

Liviu Dumitrescu şi Victor Mihalachi au câştigat, duminică, medalia de aur în proba de canoe dublu pe distanţa de 1.000 de metri, la la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Moscova.

Echipa naţională de handbal feminin under 18 a României a câştigat titlul mondial, la competiţia desfăşurată în Macedonia.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...

5 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat