Preşedintele lui Pandurii, Eugen Pîrvulescu, a fost suspendat. El este suspectat de aranjarea unui meci

Preşedintele lui Pandurii, Eugen Pîrvulescu, a fost suspendat. El este suspectat de aranjarea unui meci

Preşedintele CS Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a fost suspendat trei luni din funcţie de Adunarea Generală a Acţionarilor fiind suspectat de aranjarea meciului de pe teren propriu pierdut cu scorul de 0-1, cu Universitatea Cluj, din etapa a XXVII-a a Ligii I.

"Astăzi a avut loc Adunarea Generală a Acţionarilor în cadrul căreia am fost suspendat din funcţia de preşedinte până la 29 iulie. Mi s-a comunicat că sunt suspect de blat la meciul pierdut cu Universitatea Cluj. Mi s-a transmis că sunt suspendat până la finalizarea anchetei, pentru că se va realiza o anchetă în acest caz", a afirmat Pîrvulescu.

Eugen Pîrvulescu a plecat de la Pandurii Târgu Jiu la sfârşitul lunii august a anului trecut, el fiind instalat în funcţia de director sportiv la Universitatea Cluj, la 3 septembrie 2014. Ulterior, la 16 decembrie 2014, Pîrvulescu a revenit la Pandurii Târgu Jiu şi a preluat funcţia de preşedinte al grupării gorjene.

Partida Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Cluj, disputată la 20 aprilie 2015, în cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I, s-a încheiat cu scorul de 0-1. Golul a fost marcat de Nuno Viveiros, în mintul 71.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...