Rafael Nadal, eliminat de David Ferrer în sferturi la Monte Carlo

Rafael Nadal, eliminat de David Ferrer în sferturi la Monte Carlo

Liderul ATP, spaniolul Rafael Nadal, a fost învins, vineri, cu scorul de 7-6 (1), 6-4, de compatriotul său David Ferrer, locul 6 ATP,după un meci de două ore şi 13 minute, disputat în sferturile de finală ale turneului de 1.000 de puncte de la Monte Carlo.

Rafael Nadal (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Nadal, de opt ori consecutiv învingător în Principat, între 2005 şi 2012, a pierdut al şaselea meci din cele 27 de întâlniri cu prietenul său, Ferrer. Totodată, pentru actualul număr 1 mondial este doar a treia înfrângere pe zgura de la Monte Carlo. Anul trecut, Nadal a fost finalist aici, cedând trofeul în faţa sârbului Novak Djokovici.

Într-un alt meci din sferturi, elveţianul Stanislas Wawrinka, locul 3 ATP, a trecut în două seturi, 7-6 (5), 6-2, de canadianul Milos Raonic, locul 10 ATP.

În celelalte două partide, care vor avea loc tot vineri, se vor înfrunta elveţianul Roger Federer, locul 4 ATP, cu francezul Jo-Wilfried Tsonga, locul 12 ATP, şi Novak Djokovici, locul 2 ATP, cu spaniolul Guillermo Garcia-Lopez, locul 38 ATP.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…