Săgeata Năvodari - Universitatea Cluj 1-0: un penalty jenant a tranşat derby-ul pentru evitarea retrogradării

Săgeata Năvodari - Universitatea Cluj 1-0: un penalty jenant a tranşat derby-ul pentru evitarea retrogradării

Arbitrii români greşesc flagrant şi când presiunea, practic, nu există. Meciul dintre Săgeata Năvodari şi Universitatea Cluj a adunat 200 de spectatori în tribunele Stadionului „Farul“, la Constanţa, dar centralul tot a viciat rezultatul printr-o decizie ridicolă.

Aşa cum era de aşteptat, derby-ul pentru evitarea retrogradării a produs o luptă surdă între două formaţii limitate. O partidă în care marile ocazii au venit doar după faze fixe ar fi trebuit să se încheie cu o remiză albă. În minutul 79, a intervenit însă Cătălin Popa, numai el văzând fault la intervenţia lui Veselovsky asupra lui Guerra. Reluările Dolce Sport au dovedit că portarul clujenilor nici nu l-a atins pe vârful gazdelor!

Penalty-ul a fost transformat în golul victoriei de Vezan (81), iar rezultatul a scos Săgeata Năvodari din zona retrogradării. Formaţia pregătită de Cătălin Anghel ocupă poziţia a 14-a, prima care asigură rămânerea în Liga I, cu 28 de puncte. Universitatea Cluj e pe 15, cu un punct mai puţin.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…