Schi alpin: Americanca Mikaela Shiffrin a câștigat slalomul de la Zagreb

Schi alpin: Americanca Mikaela Shiffrin a câștigat slalomul de la Zagreb

Americanca Mikaela Shiffrin (19 ani) a câștigat duminică slalomul de la Zagreb, contând pentru Mondială feminină de schi alpin, fiind înregistrată în cele două manșe cu timpul de 1min56sec66/100.

Mikaela Shiffrin a reușit astfel a doua sa victorie în acest sezon, în proba ei preferată. La vârsta sa, regina americană a slalomului, campioană olimpică și mondială, a câștigat deja tot în această disciplină, remarcă AFP.

La Zagreb, pe locul doi a încheiat Kathrin Zettel, din Austria, la o secundă și 68/100 de Shiffrin, iar a treia a fost norvegian Nina Loeseth, cu o întârziere de 2 secunde și 79/100 față de învingătoare. Una din favoritele cursei, slovena Tina Maze, a încheiat a cincea, la mai bine de trei secunde de câștigătoare.

În clasamentul Cupei Mondiale de slalom conduce suedeza Frida Hansdotter, 320 de puncte, urmată de Mikaela Shiffrin 319 p, Tina Maze, 294 p, Kathrin Zettel, 248 p, etc.

Clasamentul general al Cupei Mondiale este dominat de Tina Maze, 777 p, urmată de Mikaela Shiffrin, 545 p, Anna Fenninger, 487 p, Kathrin Zettel, 418 p, etc.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate