Simona Halep a salutat lansarea tricoului negru cu tehnologia Climachill, conceput de Adidas

Simona Halep a salutat lansarea tricoului negru cu tehnologia Climachill, conceput de Adidas

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a salutat lansarea tricoului negru cu tehnologia Climachill, conceput de Adidas pentru a reduce temperatura corpului, disponibil acum și în culoarea neagră, informează un comunicat remis AGERPRES. Adidas a lansat miercuri campania "Uncontrol Yourself", destinată gamei de produse Climachill, pentru sezonul primăvară/vară 2015.

Campania îi are ca ambasadori pe Simona Halep, fotbalistul Gareth Bale, baschetbalistul Jeremy Lin și atleta Octavious Freeman.

Simona Halep, numărul 3 WTA, a salutat lansarea celui mai nou produs al gamei Climachill. "Să joci în condiții extreme poate fi foarte solicitant, atât din punct de vedere mental cât și psihic. Am nevoie să port un echipament care să mă ajute să mă concentrez mai bine în timpul antrenamentelor și al competițiilor. În special în turnee ca Melbourne sau Miami, am nevoie de un echipament care să îmi mențină sub control temperatura corpului. Noul tricou negru este un must-have în garderoba de sport a oricărei femei, așa cum este și rochia neagră, care este mereu potrivită oricărei ieșiri în oraș. Îmi place pentru că îmi avantajează silueta și arată bine atât pe teren cât și în afara acestuia", a spus Halep.

Noua gamă de produse Climachill le asigură sportivilor condițiile optime pentru a performa, chiar și la temperaturi ridicate, printr-un design de ultimă generație și materiale speciale, care reduc temperatura corpului.

Campania prezintă evoluția gamei Climachill, lansate în 2014, și lansează tricoul negru creat special pentru antrenamente intense. Acesta are un design unic, ce avantajează orice siluetă, și este prevăzut cu cea mai avansată tehnologie active-cooling din industria de profil.

Datorită funcției revoluționare de răcire instantanee, a gradului ridicat de permeabilitate și a capacității superioare de transfer de căldură și umezeală, tricoul menține temperatura corpului la un nivel optim chiar și la temperaturi foarte ridicate. Acesta le permite atleților să se antreneze mai intens, să alerge mai mult și să își păstreze concentrarea pentru o performanță mai bună atât la antrenamente, cât și în timpul competițiilor.

Pentru prima dată în industrie s-au folosit sfere 3D de aluminiu, poziționate strategic pe zona spatelui și a cefei, ce reprezintă zonele care se încălzesc cel mai repede și oferă o senzație imediată de răcorire.

Fotbalistul galez Gareth Bale, câștigător al Champions League cu Real Madrid, a primit cu încântare noua colecție Climachill: "Mutarea din Marea Britanie în Spania a fost o călătorie captivantă pentru mine din toate punctele de vedere: am descoperit o țară nouă, cu limbă, cultură și temperaturi diferite, precum și un club de fotbal extraordinar. Urmăresc să îmi mențin performanța la un nivel ridicat, antrenându-mă intens în fiecare zi și împingându-mi limitele tot mai mult. Adidas este întotdeauna orientat către nevoile sportivilor și lansează constant inovații tehnologice avansate: tehnologia de răcire mă ajută prin reglarea temperaturii corpului și eliminarea excesului de umezeală, contribuind astfel la îmbunătățirea performanței. Pentru mine, atât aspectul estetic, cât și performanța sunt extrem de importante în alegerea unui produs, iar noul tricou negru este exemplul perfect în acest sens." AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…