Simona Halep o va întâlni pe Caroline Wozniaki în semifinale

Simona Halep o va întâlni pe Caroline Wozniaki în semifinale

 La scurt timp după victoria cu Sara Errani din sferturi, Simona Halep și-a aflat adversara din semifinalele turneului de categorie Premier de la Stuttgart. Adversara Simonei Halep din penultimul act de la Stuttgart urma să fie decisă din sfertul de finală disputat între Carla Suarez Navarro (locul 10 WTA și cap de serie numărul 8) și Caroline Wozniacki (locul 5 WTA și a patra favorită în Germania).

 Caroline Wozniacki nu a avut prea mari emoții în fața ibericei, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-0, 6-3, după o oră și 7 minute de joc. Astfel, Simona Halep se va bate cu daneza Caroline Wozniacki pentru finala de la Stuttgart.

 Daneza de pe locul 5 WTA este, după Simona Halep, cea mai puternică jucătoare care a acces în sferturile de finală de la Stuttgart, după ce Maria Sharapova și Petra Kvitova au fost eliminate prematur.  Simona Halep și Caroline Wozniacki au jucat trei meciuri directe până în prezent. Daneza s-a impus în 2012, la Dubai - scor 6-2 6-3, în vreme ce românca a câștigat în 2013, la New Haven - scor 6-2 7-5, și în 2015, la Miami - scor 2-6 6-1 6-1.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…