Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu, eliminate în primul tur la Madrid

Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu, eliminate în primul tur la Madrid

Cîrstea, locul 27 WTA, a pierdut duminică în faţa favoritei numărul 5 a turneului, Petra Kvitova (Cehia, locul 6 WTA), în trei seturi.

Deşi a pierdut primul set foarte clar, scor 1-6, Sorana a revenit şi a câştigat actul secund, scor 7-5. Setul al treilea, cel decisiv, a ajuns la tibreak, unde Kvitova s-a impus cu 7-4. Scor final, 1-6, 7-5, 6-7 (4-7), după o partidă întinsă pe două ore şi 37 de minute de joc.

Într-un alt meci jucat duminică, Monica Niculescu (locul 79 WTA), venită din calificări, a fost învinsă de americanca Sloane Stephens, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16, tot în trei seturi, dar mai puţin dramatic, scor 2-6, 6-3, 6-2.

Pentru prezenţa pe tabloul principal al competiţiei spaniole, Cîrstea şi Niculescu vor primi, fiecare, un cec în valoare de 10.140 de euro.

În turneul de la Madrid mai sunt prezente două românce, Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul şi Irina Begu, recompensată cu un wild-card din partea organizatorilor.

Ambele joacă luni, tot în primul tur. Halep o va întâlni pe Julia Goerges (Germania, locul 97 WTA), o jucătoare venită din calificări, iar Begu o înfruntă pe Shuai Zhang (China, locul 41 WTA).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…