Bogdan Oprea: Dacă soţul Gabrielei Firea nu a comis ilegalităţi, nu are de ce să se simtă intimidată

Bogdan Oprea: Dacă soţul Gabrielei Firea nu a comis ilegalităţi, nu are de ce să se simtă intimidată

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, afirmă că dacă soţul Gabrielei Firea nu a comis nicio ilegalitate în procesele de retrocedare şi de restituire pe care le-a aprobat ca primar al oraşului Voluntari, atunci ea nu are de ce să fie îngrijorată sau să se simtă intimidată.

Bogdan Oprea (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Dorim să o asigurăm pe doamna senatoare că România este un stat de drept şi că, dacă soţul domniei sale nu a comis nicio ilegalitate în procesele de retrocedare şi de restituire pe care le-a aprobat ca primar al oraşului Voluntari, atunci nu are de ce să fie îngrijorată sau să se simtă intimidată", a precizat Bogdan Oprea, într-o declaraţie transmisă MEDIAFAX, "referitor la îngrijorările exprimate de doamna senatoare Gabriela Firea cu privire la declaraţia de aseară a preşedintelui Traian Băsescu".

El răspunde, astfel, afirmaţiilor Gabrielei Firea, care comentase declaraţiile de duminică seară ale preşedintelui Traian Băsescu la adresa ei.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la Realitatea TV, că atât el, cât şi fiica sa Ioana Băsescu stau la dispoziţia Parchetului privind terenul din comuna Nana şi că senatorul PSD Gabriela Firea "mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului".

Referindu-se la senatorul PSD Gabriela Firea, preşedintele a spus că şi acum poate spune că aceasta este "o bună jurnalistă, dar este catastrofală ca jurist". "Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a spus Băsescu.

În replică, Firea a scris, luni, pe Facebook, că preşedintele Traian Băsescu i-a transmis, duminică seară, într-o emisiune televizată, "un mesaj fără niciun echivoc" legat de activitatea ei în Comisia Călăraşi.

"Aştept cu interes reacţiile instituţiilor statului şi ale ambasadelor statelor democratice faţă de acest act flagrant de intimidare a unui senator al României!", afirmă Gabriela Firea, luni, pe Facebook.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

3 Câh...

4 Așa arată relaxarea la Mamaia

5 Cel mai prost scenariu pentru omenire