Dragnea: Dacă ai conturile blocate nu poți depune liste; până la finalul lunii vor fi achitate cotizațiile restante

Dragnea: Dacă ai conturile blocate nu poți depune liste; până la finalul lunii vor fi achitate cotizațiile restante

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că, până la sfârșitul acestei luni, vor fi achitate toate cotizațiile restante de către membrii partidului, pentru deblocarea conturilor.

"Am discutat cu fiecare organizație în parte (despre faptul că PSD are fondurile blocate din cauza neplății unei datorii — n.r.), situația va fi remediată până la sfârșitul lunii ianuarie, pentru că s-a stabilit și fiecare organizație și-a luat acest angajament, până la sfârșitul lunii ianuarie, vor fi achitate toate cotizațiile restante, pentru că sunt cotizații restante din varii motive. Sfârșitul lunii ianuarie este termenul care a fost stabilit pentru acest lucru, termen stabilit împreună cu trezorierul partidului. Principala motivație care a stat la baza acestei decizii a fost aceea că trebuie deblocate conturile partidului, pentru că dacă ai conturile blocate nu poți depune liste", a spus Dragnea, la Piatra Neamț, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD.

Potrivit acestuia, dacă toți membrii de partid își plătesc cotizația, PSD nu mai poate avea probleme financiare.

"Începând cu acest an, fiecare membru de partid își plătește cotizația în așa fel încât să nu mai avem niciodată niciun fel de probleme. Cotizația este minim un leu. Am vorbit cu foarte mulți membri de partid în ultimele luni de zile și toți spun că e firesc să își plătească cotizația care este mai mult decât simbolică. O să fie însă unii membrii de partid care vor plăti mult mai mult, în funcție de poziție, de veniturile pe care le au. Restanțe la cotizație sunt, din câte știu, 1,7 milioane de lei", a precizat Dragnea.

Conform unor surse din partid, unul dintre conturile principale ale PSD, cel de la sediul central al partidului, este blocat în urma unei datorii neachitate în valoare de peste 50.000 de euro, impusă de Primăria Capitalei. Datoriile provin de la lansarea candidaturii lui Victor Ponta pentru Președinția țării organizată pe Arena Națională în 2014.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

2 Foarte interesante amănunte!

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

5 Frământări în PSD / Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție