Realizatoarea emisiunii Fresh Refresh, Alexandra Păcuraru, a acceptat provocarea

Colega noastră Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii Fresh Refresh, a dat curs, la rândul său, provocării Ice Bucket

Realizatoarea emisiunii Fresh Refresh, Alexandra Păcuraru, a acceptat provocarea de gheaţă. Iată ce a ieşit:

În parteneriat cu Societatea de Scleroză Multiplă din ţara noastră, dăm startul unei campanii de strângere de fonduri, ca să-i ajutăm pe cei 500 de bolnavi aflaţi pe listele de aşteptare pentru tratament. Cei care vor să se implice în campanie pot trimite filmări la adresa de mail provocareadegheata@realitatea.net.

Un demers unic în România: îi provocăm la un duş cu gheaţă pe oamenii de afaceri, pe directorii corporaţiilor, dar şi pe românii care vor să dea o mână de ajutor unor oameni imobilizaţi de această boală cumplită.

Cine acceptă provocarea de a-şi turna o găleată cu apă şi gheaţă în cap numeşte alte trei persoane, care au doar 24 de ore la dispoziţie pentru a alege dacă donează sau fac un duş rece. Le pot face pe amandouă, asa cum au procedat unii dintre cei mai importanţi oameni din lume.

Bolnavii de scleroză multiplă din România au nevoie de ajutorul nostru. În ţara noastră, 500 dintre pacienţii care suferă de această maladie, care îi ţintuieşte în cărucior, nu primesc tratament compensat. Incercăm sa-i ajutam pe aceşti oameni şi să le asigurăm tratamentul lunar, din donaţiile dumneavoastră.

Dăm startul campaniei de strângere de fonduri cu nume mari, fără culoare politică. Avem deja 4 voluntari: şefii unora dintre cele mai importante companii din România, care îi vor provoca şi pe alţii.

Sursa: realitatea.net


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Veștile triste încep să se confirme! Conducerea Chinei a trimis 40 de incineratoare mobile în Wuhan

2 VIDEO Veste sinistră în presa americană: Regimul de la Beijing ar fi decis abandonarea orașului Wuhan! Oamenii…

3 Cum arată sondajul cu care i-a păcălit Ciolacu pe pesediști în CEx

4 Informație / Probleme la CCR. Președintele, întâlnire de taină cu liberalii la Vila Lac

5 Document / Fraților, suntem luați de proști? Predoiu cere detaşarea la Ministerul Justiţiei a unei judecătoare c…

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan