RUŞINE de ţară/71% dintre ROMÂNI cred că Voiculescu este CONDAMNAT POLITIC?

RUŞINE de ţară/71% dintre ROMÂNI cred că Voiculescu este CONDAMNAT POLITIC?

Un sondaj de opinie realizat de un institut apropiat de PNL, prezentat duminică seară cu mândrie de Mihai Gâdea, aruncă pe piață niște cifre surprinzătoare. Nici mai mult, nici mai puțin decât 71 la sută dintre cei intervievați susțin că dosarul lui Dan Voiculescu a fost fabricat la cererea lui Traian Băsescu. O fractură logică, ce se menține în tot sondajul, întrucât DNA și Laura Codruța Kovesi par a se bucura de cote de încredere bune. Ca și Dan Voiculescu, de altfel, care are mai multă încredere de când este la pușcărie decât atunci când făcea politică.

Duminică seară, la "Antena 3", sociologul Marius Pieleanu a prezentat un sondaj realizat în perioada 18-26 februarie care arată intenţia de vot a românilor. Potrivit cifrelor prezentate de sociologul Marius Pieleanu, pe primul loc, în intenţia de vot a românilor este Partidul Naţional Liberal, cu 40% din voturi, urmat de PSD cu 37%.Sondajul Avangarde a arătat şi încrederea românilor în anchetele DNA, în şefa DNA Laura Kodruţa Kovesi, iar rezultatele au fost surprinzătoare.

89% dintre românii care au participat la acest sondaj au declarat că sunt de acord cu anchetele DNA. Încrederea în Laura Codruţa Kovesi a ajuns la 51%, fiind întrecută doar de preşedintele Iohannis cu 75% şi Raed Arafat 72%. 

Surprinzător, potrivit aceluiaşi sondaj, 71% dintre cei întrebaţi susţin că dosarul lui Dan Voiculescu a fost unul politic. Deloc surprinzător, tot în proporţie de 71%, oamenii intervievați de Avangarde cred că Elena Udrea este vinovată pentru faptele de care este acuzată. Sociologul Marius Pieleanu, cel acre conduce institutul Avangarde este considerat un apropiat al grupărilor din PDL și PNL, iar în ultimele alegeri parlamentare și prezidențiale a realizat câteva sondaje pentru PNL, precum și un exit-poll pentru TVR, instituție condusă de un alt liberal, Stelian Tănase.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...