UPDATE Vreme, la ieșirea de la DNA: Cred că s-au lămurit lucrurile în privința neimplicării mele

UPDATE Vreme, la ieșirea de la DNA: Cred că s-au lămurit lucrurile în privința neimplicării mele

Deputatul Valerian Vreme a declarat marți, la ieșirea de la DNA, că a fost chemat în calitate de martor și că lucrurile în privința neimplicării sale într-un dosar privind Poșta Română s-ar fi lămurit.

''S-au lămurit, cred, lucrurile în privința neimplicării mele. Sunt și dovezi că (n.r. felicitările) au fost plătite. Au fost făcute de fabrica de timbre de la Poșta Română și au fost plătite. (...) Eu, personal (n.r. le-am plătit). Sunt chitanțele toate, deci aceste aspecte le-am lămurit'', a spus Vreme.

Întrebat despre cum va vota în privința ridicării imunității premierului, el a precizat că merge în Parlament și ''sprijină justiția''.

''Tot timpul am afirmat că sprijinim justiția. Deci, veți avea în mine un sprijinitor al justiției'', a susținut Vreme.

Referitor la dosarul Microsoft, deputatul a menționat că în cazul său și al fostului ministru Daniel Funeriu s-a disjuns cauza.

''Nu am fost încă chemat niciodată la DNA. Suntem la dispoziția instituțiilor statului, dar până una alta lucrurile au evoluat așa cum cred că e normal și s-au făcut cercetări și s-a văzut că nu avem acea implicare care a fost generată la un moment dat'', a adăugat fostul ministru. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...