Marian Godină anunță pe Facebook că NU mai DEMISIONEAZĂ!

Marian Godină anunță pe Facebook că NU mai DEMISIONEAZĂ!

Politistul Marian Godina a revenit marti asupra deciziei si a anuntat, tot pe Facebook, ca nu mai demisioneaza, in conditiile in care nu el este "subiectul corpului de control" trimis marti de Inspectoratul General al Politiei Romane la Brasov.

"Nu am sa demisionez. Sunt mai bine acum cand am aflat ca mama e bine. Nu eu sunt subiectul corpului de control care a fost azi la Brasov, ci altii", a scris acesta, pe contul lui de Facebook.

"Mai am multe de spus!

Sefii mei de la Brasov au dat-o azi la intors cum au putut, nestiind ca intamplarea aceea cu doamna directoare ar fi trebuit sa fie ultima lor problema, e un caz minor.

Urmeaza altul, pe care nu il vor putea intoarce nicicum, pentru ca nu obisnuiesc sa arunc vorbe aiurea, fara sa stiu ca nu pot demonstra ce zic. In plus, si colegii mei ma sustin si se bucura de ce se intampla la Brasov.

Maine vor avea o zi si mai grea!

Mult mai grea!!!

Sunt curios ce comunicat vor da maine.

Va repet, eu sunt bine!

Va multumesc inca o data!", a scris acesta. 

Politistul Marian Godina, cunoscut pentru postarile amuzante pe care le publica pe Facebook si care a lansat recent o carte, anunta marti ca isi va de demisia, la o zi dupa ce afirmase ca a avut probleme cu sefii sai din cauza ca luase carnetul de conducere unui sofer care mergea in masina cu "directoarea Crucii Rosii Brasov".

UPDATE1 O echipa din cadrul Directiei de Control Intern a Politiei Romane s-a deplasat marti la Brasov pentru a analiza "anumite aspecte semnalate in mass-media", potrivit unui comunicat postat pe site-ul institutiei.

"Din dispozitia Inspectorului General al Politiei Romane, chestor de politie Bogdan Despescu, o echipa din cadrul Directiei Control Intern ￯I.G.P.R. s-a deplasat, in aceasta dimineata, la sediul I.P.J. Brasov, pentru a efectua verificari cu privire la anumite aspecte semnalate in mass-media", potrivit sursei citate.

UPDATE La circa o ora si jumatate de la publicarea randurilor in care invoca demisia, postarea a fost stearsa de pe pagina de Facebook a lui Marian Godina.

"M-a sunat tata plangand, mama a fost dusa de urgenta la spitlajlul judeten din brasov si nu e bine deloc.
Nu mai vreau politie nu mai vreau nimic.
Urasc politia brasov si toti sefii ce o conduc.
Vreau ca mama mea sa fie bine.
Nu ma pot calma, vreau sa imi aud mama.
Voi militienilor ati reusit.
Imi voi da azi demisia.
O vreau pe mama, vreau sa o aud pe mama. Atat!!!!", a scris acesta, marti, pe pagina sa de Facebook.

Contactata de B1 TV, Luana Minea, director la Crucea Rosie Brasov dar care este si consilier judetean din partea PSD, a declarat:

"Domnul Godina nu s-a prezentat. El a inventat un pieton. Noi contestam in instanta acest lucru, si anume amenda. Eu nu intru intr-o polemica cu domnul Godina. Eu il dau in judecata pentru ca nu s-a prezentat si ca a fost arogant. Dansul a cerut actele masinii. Eu m-am prezentat ca fiind directorul institutiei pentru ca masina era inscrisa pe Crucea Rosie.

"Nu era nicio intimidare. Am intrat in masina, nu am dat niciun telefon. Au venit cu semnale sonore si cu girofare sa ne aresteze.

Am dat certificatul de masina si nu am facut alte lucruri. Nu am intimidat. Nu sunt politie, nu sunt... ce sa intimidez. Am incercat sa-l conving sa ne spuna ce s-a intamplat.

Nu am condus, dar am fost martor cand a inventat un pieton. Orice cetatean al tarii acesteia poate sa sesizeze un abuz. Din punctul meu de vedere, toti martorii unui abuz pot face acest lucru".

In urma cu o zi, Marian Godină scrisese ca a fost reclamat la superiori ca nu s-a prezentat si postase pe Facebook o inregistrare audio in care se aude cum spune, intrebat de sofer care este numele sau: "Godina".

Acesta a povestit, tot pe Facebook, ca in data de 8 februarie a oprit o masina "al carei sofer nu a acordat prioritate unui pieton".

"M-am prezentat, i-am cerut actele soferului si i-am spus ca i se va retine permisul. In timp ce ma duceam spre masina politiei, de pe locul din dreapta fata a masinii oprite a coborat o doamna care a venit la mine si mi-a zis:

-Stati ca nu e chiar asa, stati sa negociem ca eu sunt directoarea de la Crucea Rosie Brasov si colaborez cu sefii tai.

-Va rog sa ramaneti in masina.

Asta a fost singura replica a mea, iar doamna a urcat in masina.

Era clar ca daduse deja telefoane, dar nu a avut curaj sa ma sune careva".

Marian Godina spune ca i-a retinut permisul soferului dar la scurt timp "colegul de pe echipaj a fost sunat de seful Biroului Rutier Brasov si intrebat daca unul dintre noi a retinut vreun permis". Mai multe aici.

Politistul a postat marti si comunicatul oficial al IPJ Brasov.

"COMUNICAT DE PRESA

16.02.2016

Cu referire la postarea pe pagina de Facebook a politistului Marian Godina, va prezentam pozitia oficiala a I.P.J Brasov, relativ la aspectele formulate de catre acesta in spatiul public :

In data de 08.02.2016, la Inspectoratul Judetean de Politie Brasov s-a prezentat doamna M.L. pentru a fi primita in audienta de conducerea Inspectoratului. Avand in vedere ca aspectele ce faceau obiectul reclamatiei erau de competenta Politiei Municipiului Brasov, cererea de primire in audienta a fost declinata spre competenta solutionare la Politia Municipiului Brasov.

Reclamatia a fost inregistrata la IPJ Brasov sub numarul 90223/10.02.2016 si a fost repartizata spre verificare Biroului Control Intern. Doamna care a solicitat audienta a fost primita in audienta de adjunctul sefului Politiei Municipiului Brasov.

In fapt, reclamanta precizeaza faptul ca se afla pasager intr-un autoturism care a fost oprit in trafic de un echipaj al Politiei Rutiere Brasov, in data de 08.02.2016 , ora 9.20, pe str. Lunga din Municipiul Brasov. In aceasta calitate, doamna M.L. a reclamat atitudinea necorespunzatoare a politistului in momentul constatarii si aplicarii sanctiunii contraventionale a conducatorului auto.

In prezent se fac verificari de natura deontologica in legatura cu aspectele semnalate de catre reclamanta.
Fondul problemei il constituie in fapt comportamentul politistului, iar sub aspectul aplicarii masurilor legale aceasta s-a facut cu respectarea legislatiei in vigoare.

In legatura cu ultima postare a politistului Marian Godina vom reveni cu un alt comunicat de presa".



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...