A ajuns MUMU în Parlament! Nepoata lui Pandele, SILICONATĂ, aleasă DEPUTATĂ!

A ajuns MUMU în Parlament! Nepoata lui Pandele, SILICONATĂ, aleasă DEPUTATĂ!

Alexandra Corina Bogaciu (27 ani) este cel mai tanar deputat al PSD. In plus, mai are si alte calitati. Este nepoata primarului din Voluntari, sotul Gabrielei Firea, si ii place sa pozeze provocator.

Alexandra Corina Bogaciu a fost prima candidata pe lista PSD Ilfov si a intrat fara probleme in Parlament. Ea are studii medii, absolvit un colegiu tehnic, la sectia „matematica-informatica” si locuieste in Voluntari. Pana acum a lucrat ca operator calculator la firma tatalui sau, Ion Bogaciu, specializata in copertine si materiale textile. Ea a fost prezentata de PSD ca „director marketing la o companie din Romania”.

 Ion Bogaciu este varul lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari. Bogaciu este si nasul de botez al lui Pandele, care s-ar fi crestinat ortodox in urma cu 15 ani. El a fost viceprimarul Voluntariului, iar in prezent este consilier local in Voluntari, anunta Kanal D, citat de  Aktual24.ro .

Corina Bogaciu avea postate pe Facebook mai multe fotografii provocatoare, pe care insa le-a sters cu putin timp inainte de alegerile din 11 decembrie.






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu