A-nviat dementa! Delirează că Plumb n-a fost respinsă și acuză „românii care sfâșie români”

A-nviat dementa! Delirează că Plumb n-a fost respinsă și acuză „românii care sfâșie români”

A-nviat dementa! Delirează că Plumb n-a fost respinsă și acuză „românii care sfâșie români”. Europarlamentarul PSD Carmen Avram susține că Rovana Plumb nu a fost respinsă de către Comisia JURI din Parlamentul European, fiind vorba doar de suspendarea procedurii până își rezolvă problema legată de conflictul de interese. Avram deplânge faptul că ”există români care  sfâșie români” și susține că Plumb este doar o victimă a unei campanii de denigrare.

”Ca să fie foarte, foarte clar pentru cei care se bucură acum că au mai dat o lovitură împotriva României, Rovana Plumb nu a fost „respinsă”. I s-a suspendat!! procedura de audiere în comisia de transport, pentru a-i da timp să-şi rezolve problema considerată „conflict de interese”. Dacă reuşeşte, are toate şansele de a merge mai departe”, a scris Carmen Avram, pe Facebook.

Ea susține că Rovana Plumb ar fi victima unei campanii de denigrare inițiată de chiar de către politicieni români. ”Cât e de trist că există români care sfâşie români, ca să poată sluji aiurea! Cât e de trist că, din 10 candidați „cu probleme”- dintre care unii chiar au fost dovediți că au călcat strâmb- doar Rovana Plumb (victimă a unei groaznice campanii de denigrare şi de hărțuire) e cea care trebuie să suporte consecințele! Tare, tare trist”, a mai afirmat Avram.

Comisia Juridică (JURI) a Parlamentului European a decis joi, cu unanimitate de voturi, să transmită Comisiei Europene o scrisoare prin care să o informeze că Rovana Plumb nu poate ocupa postul de comisar din cauza conflictului de interese în care aceasta se află în urma contractării împrumutului de 800.000 de lei, bani pe care i-a donat partidului în campania pentru europarlamentare.

”Va fi trimisă din partea JURI o scrisoare Comisiei Europene prin care va fi informată că există un conflict de interese cu privire la împrumutul de 800.000 RON de la doamna Elena Loghin. Din acest motiv doamna Rovana Plumb nu își poate asuma funcția de comisar european”, au explicat surse europene. Decizia a fost luată cu 20 de voturi, adică unanimitate.

Potrivit surselor citate, Parlamentul European îi va cere președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, să vină cu o soluție în acest caz, având în vedere că situația reprezintă o premieră.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro