Accident mortal pe platoul de filmare: Alec Baldwin a vorbit pentru prima dată în faţa camerelor

Accident mortal pe platoul de filmare: Alec Baldwin a vorbit pentru prima dată în faţa camerelor

Filmările la western-ul american "Rust", îndoliate de moartea directoarei de imagine Halyna Hutchins, ucisă accidental de actorul Alec Baldwin pe platourile de filmare, nu se vor relua, a declarat sâmbătă vedeta de la Hollywood, informează AFP.

"Uneori se întâmplă accidente pe platourile de filmare, dar nimic de genul acesta. Exista o probabilitate de unu la un trilion ca acest lucru să se întâmple", a precizat actorul.

Alec Baldwin a vorbit pentru prima dată în faţa camerelor de televiziune de la tragedia din 21 octombrie şi a repetat cât de îndurerat este după acest incident fatal.

"Era prietena mea", a povestit el despre Halyna Hutchins, potrivit unei înregistrări video publicate pe site-ul dedicat celebrităţilor TMZ, care îl arată pe Alec Baldwin acompaniat de soţia sa, Hilaria, în Manchester, Vermont (nord-est).

Imediat după tragedie, actorul şi-a exprimat şocul şi tristeţea pe Twitter şi a precizat că în prezent cooperează cu poliţiştii responsabili cu ancheta.

Nici o arestare nu a avut loc în acest stadiu al anchetei, iar cercetările continuă cu privire la circumstanţele tragediei de la Bonanza Creek Ranch, unde se filma "Rust", un western a cărui acţiune se desfăşura în secolul al XIX-lea. Actorul exersa mişcarea de scoatere a unui pistol din toc şi a îndreptat apoi arma spre camera de filmat în momentul în care s-a produs împuşcătura care i-a fost fatală directoarei de imagine şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza la umăr.

Baldwin a declarat totodată că este incapabil să răspundă dacă va putea juca din nou într-o peliculă care implică folosirea unor arme de foc şi a indicat că filmările la westernul "Rust", al cărui producător este, nu se vor relua.

"Eram o echipă foarte, foarte unită, care făceam un film împreună şi după aceea s-a întâmplat acest oribil eveniment", a adăugat el.

În cadrul unei conferinţe de presă, procuroarea responsabilă cu ancheta în acest caz, Mary Carmack-Altwies, a declarat că urmărirea penală împotriva actorului Alec Baldwin nu este exclusă în acest stadiu.

''Toate opţiunile sunt pe masă în acest stadiu'' şi ''nimeni nu este exclus'' cu privire la posibile urmăriri penale, a detaliat Mary Carmack-Altwies în conferinţa de presă.AGERPRES/ (AS - editor: Ana Alecu, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!