Accidentată, Halep s-a retras de la Doha!

Accidentată, Halep s-a retras de la Doha!

Simona Halep s-a retras de la Doha, deşi se calificase în semifinalele competiţiei. Sportiva noastră are tendinită şi nu va merge nici la Dubai. Din primele informaţii, se speră ca sportiva noastră să revină la Indian Wells, anunță Digisport.ro.

Sâcâită de accidentare încă de la Australian Open, când în primul tur cu Aiava şi-a sucit glezna, Halep şi-a luat o perioadă de pauză. Nu a participat la Fed Cup, efectuând însă un tratament revoluţionar la Cluj. După mai multe controale, Simona a primit ok-ul să joace la Doha, însă problemele au revenit.

Azi, în sfertul câştigat cu CiCi Bellis, numărul doi mondial l-a chemat pentru court coaching pe Andrei Pavel, cu un game înainte de finalul partidei.

"Mă doare piciorul", a spus Simona, pentru ca tehnicianul să îi ofere primele sfaturi: "Am văzut, am văzut. Joacă cu primul serviciu slice acum. Ia punct după punct şi încearcă să joci prima tu. Ştii că 90% vine un nou cross şi după aia poţi juca lung de linie. Încearcă să rămâi acolo. Dacă dă ea bine, dă bine. Acceptă chestia asta. Cross, lung de linie, cross, lung de linie".

Din primele informaţii, se pare că Simona a suferit o tendinită, lucru care o scoate din calculele participării şi la Dubai. Se speră ca ea să fie la 100% din forţe pentru Indian Wells.

Simona Halep a ajuns în turul trei de la Indian Wells în 2017. Ea a fost învinsă de Kristina Mladenovic, în două seturi, 3-6, 3-6.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia