Adrian Mutu îi răspunde lui Mihai Stoica, după acuzațiile de blat ale managerului FCSB

Adrian Mutu îi răspunde lui Mihai Stoica, după acuzațiile de blat ale managerului FCSB

Imediat după remiza Rapid - Sepsi 0-0, Adrian Mutu a vorbit despre „săgețile” venite dinspre Mihai Stoica și FCSB pentru maniera în care alb-vișiniii s-au prezentat la Ovidiu, cu Farul (2-7). Giuleștenii au fost ironizați de Mihai Stoica imediat după acel meci, însă Mutu consideră că aprecierile rivalilor nu sunt corecte.

Adrian Mutu, dezamăgit de acuzele roș-albaștrilor. Foto Sportpictures

„Mă așteptam să facă acuzații și după meciul nostru cu CFR (n.r. - câștigat de Rapid cu 3-1). Mi se par prostii mari, care nu fac cinste celor care le-au spus. Rapidul și-a jucat șansa corect, tot timpul vrea să câștige și joacă fiecare meci la victorie, în spiritul play-off-ului”, a spus Adrian Mutu, la Orange Sport.

Zilele trecute, managerul FCSB se declara convins că cel puțin un meci din acest play-off nu s-a disputat corect. „N-am avut niciodată convingerea asta şi n-am convingerea că toate meciurile din play-off s-au disputat corect. N-am convingerea asta. Cel puţin într-un meci mi s-a părut că unii n-au avut aşa…”, a spus Mihai Stoica.

Întrebat dacă se referă la meciul dintre Farul Constanța și Rapid București, scor 7-2, și la scandarea giuleștenilor de la finalul partidei , Mihai Stoica a ales să nu comenteze: „Nu vreau să fiu suspendat”, a fost replica lui Mihai Stoica.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...