ALARMĂ! Dragnea a discutat cu Netanyahu despre un proiect prin care se colectează de la pacienţii români date clinice, biologice şi comportamentale!

Alarmă! Dragnea a discutat cu Netanyahu despre un proiect prin care se colectează de la pacienţii români date clinice, biologice şi comportamentale!
 
Liviu Dragnea a discutat în vizita sa din Israel cu premierul israelian Benjamin Netanyahu despre posibile investiţii în sistemul românesc de sănătate, potrivit unui raport despre vizită depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor. Printre subiectele discutate se numără cooperarea medicală, iar Netanyahu i-a prezentat lui Dragnea proiectul de creare a unei baze de date “extensive”, care colectează “informaţii detaliate despre pacienţi, de ordin clinic, biologic şi comportamental”, atrage atenția portalul G4Media.ro.

Raportul lui Dragnea unde scrie că se vor colecta date despre români:

Domeniul medical este unul tot mai prezent în contactele oficiale dintre PSD şi oficialii israelieni. Subiectul a fost şi pe agenda întâlnirii dintre Viorica Dăncilă şi Benjamin Netanyahu, potrivit comunicatului oficial al guvernului.

Astfel, premierul Viorica Dăncilă l-a numit consilier onorific pe medicul personal al lui Benjamin Netanyahu, Herman Berkovits. În noiembrie 2016, primarul PSD al Bucureştiului, Gabriela Firea, enumera medicina printre domeniile prioritare pentru colaborarea cu Israelul.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Corabia se scufundă, complicii au început să fugă...

2 Dominic Fritz, vedetă în presa germană. Marile publicații se întreabă cum a reușit un neamț să ajungă primarul…

3 Mare amator de prostituate tinere, Pieleanu a greșit grav estimările și pentru Dragnea și pentru Firea, pe ban…

4 Realitatea Plus a dat-o afară pe Mădălina Dobrovolschi Pușcalău. Emisiunea ei a fost preluată de fata patronul…

5 Povestea fabuloasă a celui mai bogat român din SUA. A plecat din ţară „vândut” la preţul unei vaci