ALARMĂ! Dragnea a discutat cu Netanyahu despre un proiect prin care se colectează de la pacienţii români date clinice, biologice şi comportamentale!

ALARMĂ! Dragnea a discutat cu Netanyahu despre un proiect prin care se colectează de la pacienţii români date clinice, biologice şi comportamentale!

Alarmă! Dragnea a discutat cu Netanyahu despre un proiect prin care se colectează de la pacienţii români date clinice, biologice şi comportamentale!
 
Liviu Dragnea a discutat în vizita sa din Israel cu premierul israelian Benjamin Netanyahu despre posibile investiţii în sistemul românesc de sănătate, potrivit unui raport despre vizită depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor. Printre subiectele discutate se numără cooperarea medicală, iar Netanyahu i-a prezentat lui Dragnea proiectul de creare a unei baze de date “extensive”, care colectează “informaţii detaliate despre pacienţi, de ordin clinic, biologic şi comportamental”, atrage atenția portalul  G4Media.ro .

Raportul lui Dragnea unde scrie că se vor colecta date despre români:

Domeniul medical este unul tot mai prezent în contactele oficiale dintre PSD şi oficialii israelieni. Subiectul a fost şi pe agenda întâlnirii dintre Viorica Dăncilă şi Benjamin Netanyahu, potrivit comunicatului oficial al guvernului.

Astfel, premierul Viorica Dăncilă l-a numit consilier onorific pe medicul personal al lui Benjamin Netanyahu, Herman Berkovits. În noiembrie 2016, primarul PSD al Bucureştiului, Gabriela Firea, enumera medicina printre domeniile prioritare pentru colaborarea cu Israelul.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?