Alba: Tentativă de suicid în Aiud, semnalată de Interpol Washington

Alba: Tentativă de suicid în Aiud, semnalată de Interpol Washington

Poliţiştii din Alba au fost informaţi că Interpol Washington a înregistrat o tentativă de suicid în municipiul Aiud, respectiv că o persoană ar fi solicitat ajutor, prin intermediul unui site de consiliere psihologică, inducând astfel ideea că ar dori să se sinucidă, potrivit unui comunicat transmis, luni, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost semnalat, prin Centrul de Cooperare Poliţienească - Biroul Interpol, cu privire la faptul că Interpol Washington a înregistrat o tentativă de suicid în municipiul Aiud.

La scurt timp, poliţiştii din Aiud au identificat locaţia şi pe un tânăr de 17 ani, care ar fi folosit contul de pe care a fost solicitat ajutor. Acesta a fost invitat la sediul poliţiei unde, în prezenţa unuia dintre părinţi, a fost consiliat şi a recunoscut că a solicitat sprijin pe un site de consiliere psihologică, însă a precizat că nu are o intenţie reală de a se sinucide, se menţionează în comunicat.

Poliţiştii le-au recomandat părinţilor să apeleze la ajutorul unui medic specialist. AGERPRES / (AS - autor: Marinela Brumar, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Răsturnare de situație? / Fanii Craiovei au provocat întreruperea partidei cu Sepsi pentru a se răzbuna pe Mititelu jr

4 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf