Alba: Tentativă de suicid în Aiud, semnalată de Interpol Washington

Alba: Tentativă de suicid în Aiud, semnalată de Interpol Washington

Poliţiştii din Alba au fost informaţi că Interpol Washington a înregistrat o tentativă de suicid în municipiul Aiud, respectiv că o persoană ar fi solicitat ajutor, prin intermediul unui site de consiliere psihologică, inducând astfel ideea că ar dori să se sinucidă, potrivit unui comunicat transmis, luni, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost semnalat, prin Centrul de Cooperare Poliţienească - Biroul Interpol, cu privire la faptul că Interpol Washington a înregistrat o tentativă de suicid în municipiul Aiud.

La scurt timp, poliţiştii din Aiud au identificat locaţia şi pe un tânăr de 17 ani, care ar fi folosit contul de pe care a fost solicitat ajutor. Acesta a fost invitat la sediul poliţiei unde, în prezenţa unuia dintre părinţi, a fost consiliat şi a recunoscut că a solicitat sprijin pe un site de consiliere psihologică, însă a precizat că nu are o intenţie reală de a se sinucide, se menţionează în comunicat.

Poliţiştii le-au recomandat părinţilor să apeleze la ajutorul unui medic specialist. AGERPRES / (AS - autor: Marinela Brumar, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro