Alba: Tentativă de suicid în Aiud, semnalată de Interpol Washington

Alba: Tentativă de suicid în Aiud, semnalată de Interpol Washington

Poliţiştii din Alba au fost informaţi că Interpol Washington a înregistrat o tentativă de suicid în municipiul Aiud, respectiv că o persoană ar fi solicitat ajutor, prin intermediul unui site de consiliere psihologică, inducând astfel ideea că ar dori să se sinucidă, potrivit unui comunicat transmis, luni, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost semnalat, prin Centrul de Cooperare Poliţienească - Biroul Interpol, cu privire la faptul că Interpol Washington a înregistrat o tentativă de suicid în municipiul Aiud.

La scurt timp, poliţiştii din Aiud au identificat locaţia şi pe un tânăr de 17 ani, care ar fi folosit contul de pe care a fost solicitat ajutor. Acesta a fost invitat la sediul poliţiei unde, în prezenţa unuia dintre părinţi, a fost consiliat şi a recunoscut că a solicitat sprijin pe un site de consiliere psihologică, însă a precizat că nu are o intenţie reală de a se sinucide, se menţionează în comunicat.

Poliţiştii le-au recomandat părinţilor să apeleze la ajutorul unui medic specialist. AGERPRES / (AS - autor: Marinela Brumar, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 România are 18 miliardari, cu 7 mai mulți decât anul trecut