AlegeriLocale2020/ Mihai Botez (USR Vaslui): Trebuie să schimbăm ceva în modul în care facem politică

AlegeriLocale2020/ Mihai Botez (USR Vaslui): Trebuie să schimbăm ceva în modul în care facem politică

Candidatul USR PLUS la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, deputatul Mihai Botez, a declarat luni, după aflarea rezultatelor parţiale, conform cărora a obţinut 8,2% din voturile vasluienilor, că acest rezultat îl responsabilizează.

Preşedintele USR Vaslui a afirmat, totodată, că formaţiunea pe care o reprezintă va trebui să schimbe ceva în felul în care face politică, astfel încât să poată convinge electoratul vasluian.

"Mulţumesc pentru această încredere şi doresc să reafirm dorinţa mea şi a Alianţei USR PLUS de a rămâne într-un dialog permanent şi cât se poate de productiv cu cetăţenii. (...) 8,2% este un rezultat bun, dar am fi dorit mai mult de la aceste alegeri. Trebuie să schimbăm ceva în modul în care facem politică, în modul în care comunicăm cu cetăţenii. Noi credem că avem o bază sănătoasă pe care să construim", a transmis Mihai Botez.

Funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui a fost câştigată de Dumitru Buzatu (PSD), care a obţinut astfel al treilea mandat în fruntea instituţiei. Locul al doilea a fost obţinut de liberalul Marius Arcăleanu, care a avut un scor de 36,27%, al treilea s-a clasat candidatul ALDE, Dam Marian, cu 8,44% din voturi, iar pe locul al patrulea a fost reprezentantul USR PLUS. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

4 Așa o fi?

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …