AlegeriLocale2020/ Mihai Botez (USR Vaslui): Trebuie să schimbăm ceva în modul în care facem politică

AlegeriLocale2020/ Mihai Botez (USR Vaslui): Trebuie să schimbăm ceva în modul în care facem politică

Candidatul USR PLUS la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui, deputatul Mihai Botez, a declarat luni, după aflarea rezultatelor parţiale, conform cărora a obţinut 8,2% din voturile vasluienilor, că acest rezultat îl responsabilizează.

Preşedintele USR Vaslui a afirmat, totodată, că formaţiunea pe care o reprezintă va trebui să schimbe ceva în felul în care face politică, astfel încât să poată convinge electoratul vasluian.

"Mulţumesc pentru această încredere şi doresc să reafirm dorinţa mea şi a Alianţei USR PLUS de a rămâne într-un dialog permanent şi cât se poate de productiv cu cetăţenii. (...) 8,2% este un rezultat bun, dar am fi dorit mai mult de la aceste alegeri. Trebuie să schimbăm ceva în modul în care facem politică, în modul în care comunicăm cu cetăţenii. Noi credem că avem o bază sănătoasă pe care să construim", a transmis Mihai Botez.

Funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui a fost câştigată de Dumitru Buzatu (PSD), care a obţinut astfel al treilea mandat în fruntea instituţiei. Locul al doilea a fost obţinut de liberalul Marius Arcăleanu, care a avut un scor de 36,27%, al treilea s-a clasat candidatul ALDE, Dam Marian, cu 8,44% din voturi, iar pe locul al patrulea a fost reprezentantul USR PLUS. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?