ALERTĂ! Pieleanu anunță la Antena 3 că PSD îl va suspenda pe Iohannis dacă nu le acceptă și al treilea premier!

ALERTĂ! Pieleanu anunță la Antena 3 că PSD îl va suspenda pe Iohannis dacă nu le acceptă și al treilea premier!

Alertă! Pieleanu anunță la Antena 3 că PSD îl va suspenda pe Iohannis dacă nu le acceptă și al treilea premier! Mai mult, spune că primul ministru care va demisiona pentru a-l lăsa în offsaid pe Tudose va fi Olguța Vasilescu.

În urmă cu câteva minute, Marius Pieleanu a declarat la Antena 3 că dacă nu va demisiona, CEx îi va retrage sprijinul politic lui Tudose.

El a declarat că are informații de la liderii PSD că dacă președintele va refuza o nouă nominalizare de premier din partea Coaliției PSD/ALDE, „se va merge până la capăt”, adică suspendarea președintelui. 

„Cea mai rezonabilă variantă ar fi aceea a unei demisii din partea lui Mihai Tudose ca urmare a unor solicitări multiple din rândul membrilor Comitetului Executiv. Aceasta ar fi varianta onorabilă pentru Tudose a unui exit ce i-ar putea asigura inclusiv un viitor fără griji în sânul PSD-ului pe model Grindeanu. Asta e pentru cunoscători. ", a spus Pieleanu. 

 „Varianta mai rea e aceea a unui refuz din partea premierului Mihai Tudose, situație în care se va pune la vot ridicarea sprijinului politic pentru premier din partea Cex-ului. O primă consecință este aceea că urmează un val de demisii în rândul miniștrilor actualului Guvern PSD, în frunte cu doamna Olguța Vasilescu. Dânsa în niciun caz nu e de partea lui Tudose. Sigur nu va vota în favoarea domnului Tudose”, a mai spus Pieleanu la Antena 3.

„Asta este o altă intoxicare promovată în spațiul public, că președintele nu va accepta o nouă nominalizare de la PSD. Eu am informații că nu este așa. Dar, dacă se va întâmpla, mă bazez pe intuiție și informații certe, de data aceasta se va merge până la capăt. Însă eu nu cred că aceasta este o variantă care să-i convină președintelui. El s-a plasat ca un opozant al Guvernului. Dacă acum se fac alegeri el este reales fără probleme. Eu cred că nu va refuza o nouă propunere. Dar, repet, în caz contrar se întâmplă ce am spus”, a mai declarat Pieleanu.

Știre în curs de actualizare 



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...