ALERTĂ Avocatul pesedist Tonel Pop a fost dat afară de la percheziţiile din casa lui Gheorghe Dincă pentru că şi-a făcut un selfie. Procurorii DIICOT iau în calcul să îi facă sesizare la Baroul Bucureşti.

ALERTĂ Avocatul pesedist Tonel Pop a fost dat afară de la percheziţiile din casa lui Gheorghe Dincă pentru că şi-a făcut un selfie. Procurorii DIICOT iau în calcul să îi facă sesizare la Baroul Bucureşti.

Procurorii DIICOT aflați la perchezițiile de la casa lui Gheorghe Dincă l-au dat afară pe avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, pentru că și-a făcut un selfie, au precizat surse judiciare pentru  G 4Media.ro . Procurorii vor totodată să-i facă sesizare la Baroul Bucureși, care ar putea să-i dea amendă judiciară. La ieșirea din casă, Pop a fost întrebat de jurnaliști de ce și-a făcut fotografie, iar explicația sa a fost că era haios combinezonul criminaliștilor. Surse spun că avocatul și-a făcut singur o poză, în timp ce el susține că un criminalist l-ar fi fotografiat.

 „Am cerut şefului de aici, şefului criminaliştilor, să îmi facă o fotografie în faţa unui cort cu prelata trasă şi mi-au făcut dânşii o fotografie în faţa prelatei. Pentru combinezonul acela. (…) Am cerut voie şefului criminaliştilor să îmi facă o poza în combinezonul acela pentru că era haios, ştiţi?! Şi dânşii mi-au făcut o poză la o prelată, deci nu se vede nicio frunză!”

Avocatul Tonel Pop a mai fost întrebat despre presupusele tuneluri pe care le-ar fi văzut sub casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul care susține că le-a omorât pe Alexandra și Luiza, moment în care Pop i-a reproșat unui jurnalist că nu îi permite să explice și că ar fi Gică contra.

De la preluarea cazului, avocatul Tonel Pop a lansat o serie de informații contrazise de anchetatori. Spre exemplu, Pop a vorbit despre posibilitatea ca Dincă să fi făcut mai multe victime pentru că și-ar aminti de fete după luni, nu după numele lor. Chestionată, Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al Direcției antimafia a susținut că nu are asemenea date.

Pop a acuzat și că sacul cu rămășițele ce par a fi umane găsit lângă o lizieră, aflată la aproape 6 kilometri de casa lui Gheorghe, Dincă ar fi fost “plantate”. Surse judiciare spun că bărbatul a recunoscut că acolo a dus osemintele Luizei, fata dispărută în urmă cu câteva luni.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...