Alexandra Stan spune că s-a măritat din cauza depresiei provocate de moartea motanului!

Alexandra Stan spune că s-a măritat din cauza depresiei provocate de moartea motanului!

S-au căsătorit după doar două luni de relaţie şi au divorţat după alte cinci. Cât o ploaie de vară! Atât a durat mariajul dintre Alexandra Stan şi soţul ei, Emanuel Necatu.

Invitată în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D, solista a găsit puterea să spună adevărul despre motivele care au dus la divorţul de soţul ei, recunoscând că a fost o nuntă pe fugă.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine”, a explicat Alexandra Stan, la „Teo Show”.

Solista a dezvăluit care au fost motivele care au dus la divorţ. „Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a mai adăugat artista.

Citeşte pe Click! ce a mai spus artista despre căsătoria ei cu Emanuel Necatu


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?