Alianţa 2020 USR PLUS reclamă o operaţiune coordonată de vandalizare a corturilor de campanie

Alianţa 2020 USR PLUS reclamă o "operaţiune coordonată de vandalizare", mai multe corturi şi prisme din Bucureşti fiind distruse în noaptea de duminică spre luni, a anunţat un comunicat al alianţei.

"Cu cât Alianţa 2020 USR PLUS creşte, cu cât mesajul nostru ajunge mai departe şi la mai mulţi cetăţeni, cu atât le e mai frică de noi şi vor să ne oprească prin cele mai murdare metode. Aşa sunt ei, o mafie de hoţi care distrug totul în jur. Noi punem corturi şi ei ni le taie. Noi lucrăm cu voluntari, ei lucrează cu cuţitari", a declarat Cătălin Drulă, coordonatorul USR al campaniei de europarlamentare, citat în comunicat.

Astfel, în sectorul 1, şapte din şapte corturi au fost toate tăiate, în sectorul 4 trei corturi din cinci au fost distruse. Alianţa 2020 USR PLUS anunţă că depune plângeri penale pentru a-i identifica pe cei care au distrus corturile de campanie.

"Nu este întâmplător ceea ce s-a întâmplat, este clar că Alianţa USR PLUS deranjează celelalte partide, dar nu pe acest teren se duce jocul politic. Alianţa luptă în aceste alegeri cu un adversar care are de zeci de ori mai multe resurse. Noi compensăm prin muncă, entuziasm, profesionalism, calitatea candidaţilor şi a ideilor propuse, compensăm prin foarte mult voluntariat şi prin donaţii de la cei care ne susţin", a explicat şi Vlad Voiculescu, coordonatorul PLUS al campaniei de europarlamentare.

Alianţa 2020 USR PLUS lansează pe această cale şi un apel la donaţii (USR: www.usr.ro/doneaza, PLUS: www.ro.plus/) din partea simpatizanţilor pentru a pune toate corturile la loc şi anunţă că voluntarii USR PLUS vor rămâne în stradă să vorbească cu oamenii şi să le prezinte obiectivele Alianţei 2020 pentru România în Europa. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 No comment: Ce scrie Rizea despre „Dănuța Budeanu” și „site-ul cuplului Firea / Pandele”

2 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

3 Groparii României. Oamenii din umbră / Unde credeți că greșește omul ăsta?

4 Cine este Dorinel Umbrărescu, cel mai puternic constructor român. A câștigat într-o lună contracte de 2 miliar…

5 VIDEO Ceaușeasca și Bobu, varianta 2020. Oameni buni, acesta este PSD!