Alina Chirciu din Republica Moldova, desemnată Miss Perfect Body la concursul de frumusețe Miss International

Alina Chirciu din Republica Moldova, desemnată Miss Perfect Body la concursul de frumusețe Miss International

Filipineza Kylie Verzosa a fost încoronată Miss International 2016, joi, la Tokyo, în timp ce Alina Chirciu, reprezentanta Republicii Moldova, a fost desemnată Miss Perfect Body (Miss Corp Perfect), unul dintre premiile speciale ale acestui concurs de frumusețe, informează agenția EFE și globalbeauties.com.

Kylie Verzosa — Miss International 2016

În discursul rostit înainte de ceremonia de premiere, Verzosa a mulțumit familiei ei și colegilor ei filipinezi pentru sprijin și a spus că, dacă va câștiga, se va dedica promovării înțelegerii culturale și internaționale. În vârstă de 24 de ani, regina frumuseții a adăugat că se consideră pregătită să-și asume responsabilitatea de a fi Miss International 2016.

Kylie Verzosa este a șasea filipineză care câștigă titlul de Miss International. Ultima dată când Filipine a preluat acest titlu a fost acum trei ani când a fost declarată câștigătoare Bea Rose Santiago.

Cea de-a 56-a ediție a concursului internațional de frumusețe s-a desfășurat la Tokyo Dome City Hall din Tokyo, Japonia, unde au fost reprezentate șaptezeci de țări. Anul trecut, competiția a fost câștigată de concurenta din Venezuela, Edymar Martínez.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani