Ambasadorul SUA, la discuții în biroul lui Dragnea

Ambasadorul SUA, la discuții în biroul lui Dragnea

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a avut o întâlnire, marți, cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în biroul acestuia de la Camera Deputaților. Hans Klemm a intrat în jurul orei 11:00 în biroul lui Liviu Dragnea de la Palatul Parlamentului, fără să facă declarații. Întâlnirea cu Liviu Dragnea a durat o oră. La întâlnire a participat și Ana Birchall, vicepriministru pentru implementarea parteneriatelor strategice.

Este cunoscut faptul că ambasadorul SUA a atras atenția în legătură cu atacurile la adresa Justiției. Percepția este că cei doi vor discuta despre Justiție și acum, în contextul în care, peste două zile, ministrul Tudorel Toader urmează să citească în Parlament raportul referitor la activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pe fondul scandalului declanşat de înregistările lansate în spaţiul public de fostul deputat Vlad Cosma.

Ultima întâlnire pe care au avut-o la Parlament a fost în noiembrie 2017, când au discutat despre legile Justiției și despre înființarea unui muzeu al Holocaustului în România.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis va discuta astăzi cu Tudorel Toader despre acuzaţiile la adresa Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

În urmă cu o săptămână, ambasadorul SUA, Hans Klemm, s-a întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă.

Ambasada SUA a transmis atunci că oficialul american şi Viorica Dăncilă au abordat şi subiectul justiţiei, însă premierul a negat acest lucru. 

Viorica Dăncilă a susţinut că nu a discutat cu ambasadorul american, Hans Klemm, despre legile Justiţiei, spunând că a fost o „abordare foarte scurtă” despre justiţie şi că ea s-a arătat îngrijorată, în contextul apariţiei înregistrărilor de la DNA Ploieşti. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu