Angajat România TV: Ni s-a spus că postul a trecut la domnul Băsescu! Încă o sursă confirmă!

Angajat România TV: Ni s-a spus că postul a trecut la domnul Băsescu! Încă o sursă confirmă!

Un angajat al România TV, care a dorit să-i păstrăm anonimatul, ne-a transmis pe mail, acum două zile, că de o săptămână li s-a spus că postul a trecut la Băsescu. „Ni s-a spus că postul a trecut la domnul Băsescu!”, ne-a scris angajatul RTV. Am crezut că este o intoxicare. Însă astăzi pe la prânz omul a revenit cu același mesaj și pe Facebook. Tot nu i-am dat crezare. Iată însă că și jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu spune același lucru. Pe Facebook.

UPDATE/Elena Udrea a fost foarte nervoasă, să afle, „din alte surse”, de manevra lui Băsescu...

„Umblă vorba în târg că Ghiță i-a plasat televiziunea lui Băsescu. Sigur, nu pe față, așa cum a și apărut ea în culisele ”sistemului” neocomunist. Sistemul l-a ajutat pe fugar s-o facă (după tentativa eșuată de a-i smulge Realitatea lui S.O.V.), sistemul o recuperează. Iar TB e prieten cu sistemul. Nu știm cine o să fie patronul din acte, dar nu prea contează. Important e ce vedem ”pe sticlă”. Nu e zi de la Dumnezeu în care să nu apară Băsescu zicând ceva la Rusia TV. Breaking News să fie! Totuși, chiar crede că va face mare scofală înconjurându-se de presă ”acoperită”?

În afară de Ghiță TV, mai are ușă deschisă la un alt post TV de știri, are un ziar care e condus de un patron urmărit penal și finanțat în trecut din ”resursele” lui Nuți, o altă gazetă recuperată de sistem cu ajutorul moștenitorilor lui, plus parte din echipa de postaci folosiți de rețeaua aceleiași tovarășe dragi.

Așa cum am văzut la prezidențialele din 2014, nu te mai ajută la mare lucru în epoca Facebook. România #Rezist ne-a arătat viitorul, iar acela nu mai trece obligatoriu prin presă. Oamenii schimbă direct și liber opinii și nu se mai lasă ușor manipulați după cum încearcă să le bage în cap presa de tip Băsescu, fie ea și aparent anti-PSD. Cei care vor fi credibili pe viitor sunt aceia care fac presă cuplată la valorile Pieței Victoriei.

Or, acolo oamenii au ieșit în stradă strigând ”DNA să vină să vă ia!”, nu cerând capul lui Kovesi și învățându-i pe miniștri Justiției cum să pună procurorii cu botul pe labe. Dar pentru publicul PSD&Frații, achiziția Rusia Tv nu-i rea. Doar că pe drumul ăsta, cu astfel de țintă electorală, s-ar putea să-i vedem chiar și oficial împreună pe alde Tăriceanu, Băsescu, Dragnea, Ghiță, Ponta. Ei sunt și acum în aceeași tabără, dar numai ”sub acoperire””, scrie Ciocăzanu pe contul de Facebook.

Oameni buni, ne spune și nouă cineva ce fel de țară e asta?




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”