Antena3 PROPAGĂ INTOXICAREA lansată de Tăriceanu, că Iohannis va declanșa un RĂZBOI TOTAL cu PSD!

Antena3 PROPAGĂ INTOXICAREA lansată de Tăriceanu, că Iohannis va declanșa un RĂZBOI TOTAL cu PSD!

Începând cu emisiunea Danei Grecu, la Antena3 se propagă intoxicarea lansată de scârba de Tăriceanu conform căreia președintele i-a spus că nu va numi un premier de la PSD și, mai mult, va declanșa un război total cu acest partid! Marți seară, la Gâdea, va fi prezent tot Tăriceanu! Este incredibil ce se întâmplă!

„La întrevederea cu președintele la Cotroceni, domnia sa mi-a spus foarte direct că va face tot ce îi stă în putință pentru a nu numi un premier din partea PSD. Aceste afirmații nu au fost singurele care m-au pus pe gânduri. A spus că vrea să declanșeze un război total, lucru pe care azi îl vedem prinzând contur”, a declarat marți Călin Popescu-Tăriceanu cu prilejul declarațiilor făcute împreună cu Dragnea.

„I-am atras atenția președintelui că trebuie să privească la rezultatul alegerilor care arată un învingător foarte clar. Acest lucru îl ignoră în dorința de a arată ca poate face un exces de putere”, a punctat Tăriceanu.

Potrivit lui, „se dorește declanșarea unei crize politice majore”.

„Președintele forțează declanșarea unei crize politice. Gestul nemotivat al președintelui nu poate fi tradus decât ca un exces de putere extrem de păgubos”, a susținut Călin Popescu-Tăriceanu.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...