ARMAGHEDONUL MASONERIEI 2/Dezvăluiri INCENDIARE!

ARMAGHEDONUL MASONERIEI 2/Dezvăluiri INCENDIARE!

Forța malefică din spatele Sistemului corupt al Justiției,  scrie George Roncea pe contul său de Facebook.
Mică poveste despre masoni, despre cine sunt, ai cui sunt și ce vor ei de fapt și mai ales de ce nu ne lasă în pace și distrug sistematic România...M-am apucat de asta pentru că Mihai Crusho este nemulțumit că n-am mai scris de mult din cauză de atac de hernie iar Florin Ghiulbenghian văd că s-a apucat de dat serios pe goarnă - să-l mai completez și eu oleacă că tot i-a zis lui Rapcea Mihai să ne punem șorțulețele originale de restaurant și să ne apucăm de dat cu măturoiul, mai ales că sunt singurul ziarist încă în viață ce am bătut în instanță masoneria coruptă. Despre Ghiulbenghian nu sunt convins că scapă întreg, dar dacă îl ard ăia între coloane s-ar putea să-i și placă că e ahtiat de căldurică, am zis ! 
.
Povestea recentă de la CSM legată de Camelia Bogdan, tânăra judecătoare care a avut curajul să-i ardă pe Vîntu și Voiculescu, devenită ținta borfașilor de la Antene și Luju, organul infractorilor, arată că judecătorii sunt cel mai mare cancer din țara asta, o șleahtă încă mai menorocită și ticăloasă decât haita politicienilor.
Borfașii sunt achitați ori primesc pedepse la mișto după jafuri de milioane, tor sistemul justiției e corupt până la măduvă, plus de fapt și aici e vorba tot de securiști și masoni, mai toată adunătura asta de ticăloși din CSM, din instanțe și din servicii poartă șorțulețe și conspiră în loji împotriva cetățenilor simpli care le plătesc salariile grase.
Orice inițiativă de reformare a României și de combatere a corupției endemice trebuie să plece de la scoaterea de ciuf la lumină a masonilor corupți. Rețea între Rețelele serviciilor și ale infractorilor, asta este de fapt masoneria ”română”.
Am un amic care mi-a povestit cum într-o instanță din România unde se judeca un caz de trafic de droguri, pedepse mari, soluția de eliberare a unui inculpat a fost comunicată direct șefului completului de un personaj accesat printr-o pilă din zona Secu, Remus Borza, ce a intrat glonț în sala de judecată, în plină ședință, l-a tras deoparte pe judecător, a rezolvat pe loc situația, după care i-a spus scurt amicului: 30 000. De euro. Pentru a scăpa de o potențială pedeapsă de 7 ani era o sumă moderată, achitată pe loc.
Remus Borza, Mare Orator al Marii Loji Nationale din Romania si coleg de clasă la facultate cu cuplul de poponari ai lui Năstase - Dan Șova și Victor Ponta, este un puțoi de fost secretar UTC din Baia Mare, propulsat în biznis fesenist după ce a ajuns în anturajul lui Ion Iliescu. A ajuns mare șemecher miliardar pe insolvențe, o căpușa împinsă de USL pentru falimentarea Hidroelectrica, singura companie de stat profitabilă, poate cel mai mizerabil tun al pesediștilor din ultima perioadă.
Masonii o trag tare cu egalite fraternite, când de fapt lojile s-au creat tocmai pentru a trage spuza pe tortul lor, în niciun caz pentru egalitate sau alte formule găunoase.
În timpul regimului Năstase masoneria a ieşit la vedere cu binecuvântarea lui Ion Iliescu, deoarece tot vârful guvernului le aparţinea. De la Chiuzbaian încoace, fost ministru al justiției și șef al Asociației Juriștilor, întreg sistemul de Justiție la vârf este format exclusiv din masoni. În serviciile de informații e la fel - Iar Măgureanu, știe Ghiulbenghian de ce, a avut și el un rol major.
Mizeria Sistemului este drapată în sorțulețe masonice, această pegră este la originea a ce se întâmplă azi cu marii corupți, masoni majoritatea, de la inculpatul ovreiaș securist de Oprescu la inculpatul țigănoi Remus Truică, vectorul mafiei evreiești și pușculița lui Adrian Năstase.

Ilici, tătucul masonilor

Pe 30-31 Mai 2003, demnitari masoni din Europa şi Statele Unite s-au adunat la Bucureşti pentru a celebra cea de a 10-a aniversare a francmasoneriei de rit scoţian în România, la cea mai mare aniversare masonică care a avut loc în istoria recentă a Europei continentale.
Aproape 2.000 de oaspeţi au participat la evenimentele care au avut loc cu această ocazie, o întreagă aripă a impozantului Palat al Parlamentului devenind pentru două zile cel mai mare Templu Masonic din lume. Seara, delegaţiile străine, alături de membrii Supremului Consiliu pentru România au fost invitaţi la Palatul Prezidenţial Cotroceni, unde i-a primit Preşedintele României, Ion Iliescu.
În cuvântarea ţinută, Preşedintele Iliescu a elogiat rolul masoneriei în lume şi importanţa ei particulară în dezvoltarea României moderne, feseniste. Oaspeţii au apreciat gândurile Preşedintelui Iliescu, cel care, la începutul anilor '90 a recunoscut rolul vital al francmasoneriei în procesul democratizării şi dezvoltării României.
Discursul a fost urmat de o impresionantă festivitate de premiere în cadrul căreia tâmpitul de Kleinknecht a primit de la Preşedintele Iliescu, cârpa kaghebistă, cea mai înaltă decoraţie românească, Steaua României în Grad de Mare Ofiţer.
Numeroase “personalităţi” din domeniile economic, cultural, politic şi militar, niște javre pesediste, au luat parte la ceremonia onaniștilor.
Reţeaua masonică de la vârful PSD nu se ocupa doar cu ceremonii fastuoase de labagii ci mai avea şi alt gen de activităţi, ca între “fraţi” de Lojă spurcată.
Ei adunau geamantane cu bani din afacerile murdare ale baronilor PSD care cotizau cu bani cash. Baroni care de abia acum încep să afle drumul către pușcărie, după ce a apărut o nouă generație de procurori, ce nu fac parte din rețeaua masonică care a sufocat Justiția română la vârf și cărora li se rupe de jurăminte secrete sub șorțulețe.
Cu niște ani în urmă stârnea senzaţie un montaj video realizat înaintea decesului senatorului Iorgovan, “părintele Constituţiei”, care îi acuza direct pe masonii din fruntea PSD de aparteneță la mafie.
Nivelul corupţiei din partid a determinat reacţia vehementă a lui Iorgovan, un om al legii, fostul preşedinte al Comisiei de redactare a proiectului de Constituţie a României (Adunarea Constituantă).
În martie 2006, Antonie Iorgovan declara într-o conferinţă de presă: "Demisia lui Năstase este o demisie întârziată. Ar fi trebuit să se producă mai de mult. Demisia lui Năstase este începutul sfârşitului pentru anumiţi oameni şi un anumit mod de a face politică în PSD şi în alte partide. Năstase şi gaşca lui sunt expresia de cumetrie dintre politică şi mătuşa Tamara.
Criteriul de apartenenţă la această gaşcă a fost în primul rând homosexualitatea, în al doilea rând - masoneria şi în ultimul rând - infracţionalitatea. Cum pot fi numite persoanele care se ocupă cu traficarea funcţiilor, dacă nu infractori?, a spus Iorgovan.
“Criteriul de promovare în gaşca era homosexualitatea. Acesta nu ar fi fost relevant din punct de vedere politic, dar e relevant pentru că au ascuns aceste lucruri”, a punctat Iorgovan.
El a indicat şi nume: "Unii din membrii Guvernului condus de Năstase, precum Ilie Sârbu (la acea vreme vice- preşedinte al PSD şi fost ministru al agriculturii), Eugen Bejenariu (senator PSD), Şerban Mihăilescu (fost secretar general al guvernului Năstase), Gabriel Oprea, iar în teritoriu este încrengătura de la Caraş-Severin, în frunte cu Ion Mocioalcă. Mai sunt cei cărora li se spunea Miki Şpagă sau Şpagaton (fostul ministru al turismului Dan Matei Agathon)."
Antonie Iorgovan a murit rapid atins brusc de un cancer galopant, după dezvăluirile sale, fiind repudiat în primul rând de ion Ilici Iliescu, ”prieten” până dai în masonii săi.
Cum majoritatea sereiştilor intraţi în Lojă erau filo-Iliescu, adică kaghebiști, PSD-ul a beneficiat de un suport important al reţelei masonice rusofile.
O mulţime de foşti securişti au dus la putere MLNR şi au transformat masoneria într-o veritabilă rampă de lansare economică şi politică.
Prin Hotărârea de Guvern nr. 561 semnată de Adrian Năstase la data de 15.04.2004, „Asociaţia Marea Lojă Naţională din România“ devine de „utilitate publică“, beneficiind inclusiv de fonduri de la stat. Hotărârea de Guvern, numărul 561 din 15 aprilie 2004, publicată în Monitorul Oficial, numărul 344 din 20 aprilie 2004, prin care guvernul Năstase a recunoscut “Marea Loja Naţională din România” ca fiind “de utilitate publică”, adică masoneria primea fonduri de la bugetul ţării. Din nota de fundamentare a acestei hotărâri de guvern citim următoarele:
În conformitate cu prevederile art.2 din statut, obiectul asociaţiei constă în acţiuni umanitare, educative şi social- filantropice prin: Elevarea omului şi combaterea ignoranţei prin morală şi cultură (…) Având în vedere faptul că activitatea desfăşurată de respectiva asociaţie este de interes general, remarcându-se prin obiectivele realizate de-a lungul anilor, că îndeplineşte condiţiile prevăzute de art.38 din Ordonanţa Guvernului nr.26/2000 cu modificările şi completările ulterioare, propunem recunoaşterea Asociaţiei “Marea Lojă Naţională din România”, ca fiind de utilitate publică.
Astfel s-a oficializat masoneria prin lege, statul român susținând direct din birurile tot mai grele suportate de populaţia creștin ortodoxă, o organizație cu o orientare visceral anti-creştină, ce acționează din umbră controlând toți vectorii campaniei comunistoide, de la Remus Cernea și Mungiu și Macovei la toată presă securistică și anti biserică.
Masoneria este aniversata si glorificata pe toate canalele mass media în timp ce în aceleași oficine, Biserica este înfierată necontenit cu un fanatism feroce – ce se revendica, culmea, de la „spiritul știintific” al așa zișilor iluminiști masoni, de fapt niște semidocți penibili.
Aceiași masoni care se mândresc de faptul ca steagul Uniunii Europene, condusă de anticreștini declarați – stelele pe fond albastru – nu este altceva decat “cerul masonic”. Iar acele stele sunt pentagrame, exact ca steau roșie a URSS inspirată de Steaua cu șase colțuri evreiească.

Ai cui sunt masonii ăștia și ce vor ei?

„Trebuie să descreștinăm lumea” acesta este scopul principal al masoneriei a fost definit de Piccolo Tigre, mason de top evreu al organizației Haute Vente, într-o scrisoare din data de 18 ianuarie 1822 citat de J. Crétineau-Joly în L'Église romaine en face de la Révolution, t.II, p.107 și în lucrarea lui A.Onclair, La Franc-Maconerie contemporaine, Liegi, Dessain, 1885 pag. 71).
”Notre but final est celui de Voltaire et de la Révolution française, l'anéantissement à tout jamais du Catholicisme et même de l'idée chrétienne” - Extras din instructiunile permanente ale societății Haute Vente, material redactat în 1819.
Masoneria a manevrat și susținut toate sectele posibile de la Martorii lui Iehova la Adventismul, Baptismul, Milenismul, Ateismul, Spiritismul, Teosofia, Baha-iul cretinei de regina Maria, dar mai ales secta bolșevică, ce și-a preluat toată simbolistica de la masonerie la vedere. Tot ei au lansat și secta tembelă a OZN-iștilor, prin Teosofie, respectiv prin Order of the Solar Temple. La noi Ufologii lui pește au făcut pui tot la Cotroceniul lui ilici, unde Alexandru Mironov, cârpa cârpei kaghebiste, își făcea veacul de ozenolog sfetnic al ateului Ilici, bolșevic mare iubitor de fasrfurii zburătoare, altfel.
Toate cultele/sectele neoprotestante sunt în contradicţie evidentă cu învăţătura Sfintei Scripturi şi a întregii Tradiţii a Bisericii. Și evident totul pleacă de la 1054, de fapt, nu e de azi de ieri.
În documentarul PS Galation Cordun de la R. Vâlcea – intitulat Cum s-a manifestat iudaismul în propaganda adventistă – se demonstrează legătura organică ce există între adventism, talmud, kabală şi thora iudaică.
Mileniştii, așa ziși studenți în Biblie au fost o sectă ce a activat puternic în Ardeal în perioada interbelică. Cei din Polonia erau subvenţionaţi în largă măsură de loja masonică din Zurich după cum a ieșit la iveală în procesul milenistului comunist Dr. Fohrman, la Saint-Galle, în 1925. Teosofia, un surogat al masoneriei engleze, combină kabala iudaică și marxismul, sectă evreiească materialistă, adică antisemită de fapt. a fost fondată de o rusoiacă dementă, Elena Petrovna Blavatski urmată de discipolul „mare profet” Krishnamurti, ce se prezenta ca un fel de Buda evreu (îl chema de fapt Grunberg) și susținută de comunistul Henri Barbusse.
Rusoaica sonată a devenit pricipala sursă dre inspirație a Reichului nazist, tot un fel de organizație masonică, creată de un evreu cu viziuni din Societatea Thule și Vril, Karl Haushofer, fondator al Institutului de Geopolitica, în 1921, ce profețea așezarea Germaniei ca ax al lumii, al cărui fiu Albrecht, a lucrat în MAE al Reichului, ulterior, în pofida originii sale sau tocmai de aceea.
Dietrich Eckart a fost un membru de vârf al Societății Thule care l-a inițiat pe Hitler în practicile oculte și teosofia inspirată de Societatea Teosofică a Madamei Blavatschi. Societatea Thule, ce a născut nazismul era o aripă a Societății teosofice și cuprindea masoni de top, evrei unii dintre ei, Rudolf Steiner, Rudolf Sebottendorff, Anton Drexler, Rudolf Hess, mâna dreaptă a lui Hitler.
Societatea Thule Germanenorden - a dat naștere în 1919 formațiunii Deutsche Arbeiterpartei, Partidul Muncitorilor din Germania, fondat de Dietrich Eckart și Anton Drexler care a devenit ulterior NSDAP (Nationalsozialistische deutsche Arbeiterpartei), cunoscut sub numele de Partidul Nazist cu Anton Drexler, președinte.
In vara lui 1919 sef al Germanenorden devine Grand Duke Johann Albrecht of Mecklenburg, mare mason, alias „Irmin” gagiu ce a lansat irminismul, o sectă propovăduită de Karl Maria Wiligut (Weisthor) viitor șef în staff-ul SS al lui Himmler, desenatorul ânsemnelor SS cap de mort și mare luptător pentru naționalizarea tuturor proprietăților cultelor creștine.
Propulsarea în 1933 a lui Hitler în scaunul de cancelar a fost realizată prin eforturile conjugate ale “magicienilor” societăților oculte. Hermann Steinschneider, evreu, ocultist specialist în hipnoză, l-a inițiat și educat în 1932 pe Hitler în tehnici de control al maselor și de gestică.
Adolf Hitler a lansat lozinca cheie a ezoteriei New Age, devenită linie politică majoră, ce stă acum la baza UE: “Socialismul National se va folosi de propria revoluție pentru stabilirea unei Noi Ordini Mondiale”.
Conceptul a fost preluat de URSS, care de altfel a avut zvastica pe primele emisii monetare, dar și pe uniformele Armatei Roșii fondate de Leiba Bronstein, aka Leon Trotki evreu ca și ceilalți coleguți ezoteriști naziști.
Cel care a pus zvastica, Hakenkreuz, ca simbol pentru Partidul Nazist a fost Haushofer, evreu cum spuneam. Sigla de altfel era asemanatoare cu emblema Societatii Thule care plasa Hakenkreuz intr-un cerc cu un pumnal german vertical suprapus pe zvastică.
Imediat ce a ajuns la putere, in 1933, Reich-ul lui Hitler și Zionist Central Organization au semnat un Acord ce privea înlesnirea emigrației evreilor către Palestina.
Un cadru SS de vârf - Lopold von Mildenstein și un oficial al Zionist Federation Kurt Tuchler au fost trimiși în recunoaștere, pentru a-i ajuta pe evrei la stabilirea coloniilor.
În 1934, 120 000 evrei germani emigraseră deja în Palestina, punând bazele viitorului stat israelian. Joachim Prinz, rabin al Berlinului stabilit in Statele Unite, unde a devenit seful American Jewish Congress a scris in 1934 o carte “Wir Juden” (Noi evreii), unde afirma deschis că revoluția Național Socialistă în Germania înseamnă “evreitatea pentru evrei”.
Hitler și administrația Reich-ului au acordat un suport viguros Sionismului și emigrației evreiești în Palestina din 1933 până în 1941, sute de mii de evrei fiind colonizați de naziști, după care războiul mondial a micșorat amploarea operațiunilor, mai ales după intervenția organizațiilor evreilor americani împotriva lui Hitler.
Fondatorul de drept al viitorului stat Israel, Hitler, a fost înconjurat în administratia Reich-ului de o sumedenie de evrei masoni de vârf printre care Alfred Rosenberg, fiu de pantofar, de origine din Rusia, membru de seamă al Societății Thule cel care a dezvoltat ideologia național socialistă folosind ca model cartea ezoterica a lui Edwars Bulwer-Lytton “The Coming Race” (scrisa in 1871), si Joseph Goebbels, șeful Propagandei.
Rosenberg, emigrat din Rusia, a avut parte de o ascensiune rapidă în Partidul Nazist, lansând tema cultului păgân al “sângelui, rasei și pământului”, pe ritmuri de saga nordice și mizand pe resurectia miturilor lui Odin, Thor și a teutonilor primitivi, in combinatie cu invocări solare de origini indiene și tibetane.
Un haloimas ecletic de toată frumusețea, o varză masonică tipică.
Iar acțiunea principală a Gestapo a fost încă din 1937 exact cea trasată de Masonerie respectiv atacul asupra Bisericii și demolarea creștinsmului, lansând o campanie de atrocități împotriva preoților catolici din Polonia. Stalin va proceda identic.

Semnele masonice luciferice ale SS și ale masoneriei de vârf americane

Gărzile SS - Totenkopfverbande (cap de mort) sunt inspirate de Otto Rahn, autor al lucrării ”Luzifers Hofgesind„ ce definește naziștii drept prietenii lui Lucifer, adică armata dracului.
Simbolistica SS cap de mort a inspirat și societatea secretă masonică Skull and Bones, 322, din Statele Unite, cu membri gen Bush și cam toată elita masonică americană fondatori și ai Council on Foreign Relations și Federal Reserve. Paul Warburg a fost primul director al Council on Foreign Relations (CFR) și presedinte al Bank of Manhattan.
Familia sa de bancheri evrei era una cu totul specială. Fratele, Max Warburg, un industriaș al celebrei IG Farben, lucra în informațiile germane, era finanțator al nazismului și totodată cel care i-a aranjat lui Lenin și lui Trotki, Leiba Bronstein pe numele său real, magazioner în Brooklin, trecerea unui tren cu aur pentru finanțarea revoluției bolșevice din Rusia.
Cu un alt frate, Felix, este înființată de către Paul Warburg în SUA Kuhn, Loeb & Co. împreună cu Jacob Schiff, lider al American Jewish Committee, finanțator al lui Trotki, viitorul șef al armatei Roșii, ciomagul revoluției bolșevice.
Cu toții sunt fondatori, alături de alte familii tot evreiești JP Morgan, Rockfeller, Aldricht, a Federal Reserve Bank, instituție privată, “bancă națională“ pentru proasta pulime.
Așadar masoneii și sefii sau inspiratorii lor evrei s-au găsit și la baza nazismului și tot ei ai fondat și comunismul, ambele organizații fiind de stânga și violent anticreștine, ca și fascismul socialist al lui Musollini, susținut tot de organizațiile masonice ”iluministe” italiene.

Masonii ”români” și Moscova lui Ion Ilici Iliescu...

Și la noi masonii de acum o sută de ani au susținut propagarea sectei bolşevice, o grupare în majoritate evreiească ce avea ca obiectiv principal dezmembrarea statului român, obiectiv cerut de Moscova ce este urmărit și astăzi de aceleași forțe antiromânești.
Moscova a nășit și Marea Lojă așa zisă română.
O Mare Lojă cu rădăcina pusă de un turnător al emigrației din Paris, omul Secu, un bulgar-evreu, Marcel Schapira, ce trăia din falsuri în acte și fraude.
După 1989, Marcel Schapira este dat afară de la Marea Loja a Franţei şi de Supremul Consiliu al Franţei. Pleacă apoi la GLNF (în Loja rusească Astrea / Astree), și revine în ţară în 1993, când a readus Marea Lojă Naţională Română din exil, vezi doamne.
Anterior, niște italieni și-au făcut intrarea în 90 în România, via Victor Atanasie Stănculescu, ministru al Apărării la vremea aceea care înlesnește mafioților italieni capul de pod masonic.
Petre Roman și Năstase sunt băgați și ei pe fir, și desigur, Măgureanu, veșnic prezent în toate, cel pe care îl frichinește acum Ghiulbenghian.
Nu doar oamenii lui Ilici sunt cooptați, ci și cei ai lui Stalin - Schapira este cel l-a decorat, tot după 90, pe așa zisul rege Mihai cu cea mai înaltă distincţie masonică, decorație ce-i stătea perfect alături de ordinul Pobeda primit de la însuși Stalin pentru trădarea României.
Schapira, îl pune pe un țigan pe mână cu mafia italiană și cu rușii, Constantin (Costel) Iancu, pe post de succesor, după care totul este sărbătorit la Cotroceni, la braț cu Ion Iliescu.
Imaginile rarisime n-au apărut niciodată în presa din România.
Iliescu a elogiat rolul masoneriei în dezvoltarea României și stfel s-a dat startul celei mai mari Campanii de jaf a României via masoneria pesedistă a țiganilor Adrian Năstase, Costel Iancu și Ion Iliescu.
În perioada de vârf a sectei homosexualilor pesediști, Conventul masonic a hotărât alegerea în funcţia de Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România a lui Eugen Ovidiu Chirovici, concurat la vremea aceea de Radu George Serafim - realizator de programe la TVR 1. „Lumina“ Templului i-a venit lui Chirovici via Kondiakov, general KGB, Marele Maestru al Rusiei, general KGB apropiat de Putin.
Sub guvernarea PSD, Chirovici, un băiat cu grave probleme sexuale - futea o țigancă știrbă și bătrână în pasajul francez, în miros de pipi, la asta sunt martori - a avut funcţii înalte în stat. În perioada 2002-2003 a fost consilier pe probleme economice în cabinetul lui Adrian Năstase, iar din 2003 până la schimbarea PSD de la guvernare a deţinut funcţia de preşedinte al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ÎMM). Arondat infractorului securist Dan Voiculescu.
Sistemul clasic securistic s-a impus la vârf, Cuplul Chirovici-Tanasie inaugurând o formă de conducere bazată pe eliminarea autonomiei Lojilor şi impunând forme de control stricte - raportarea conţinutului fiecărei convorbiri telefonice şi a oricărui contact cu orice persoană mai importantă, avizarea primirii oricărui nou membru etc.
Fostul primar al Chişinăului, Serafim Urechean, bunul prieten al lui Adrian Năstase, şi fostul premier Dumitru Braghiş au fost iniţiaţi la rândul lor în loja masonică „Marele Orient al Franţei“, dar tot în filiala italiană.
Configuraţia Puterii filoruse de la Chişinău s-a datorat în mare parte tot masonilor conduși de Piotr Kirilovici Lucinschi, cunoscut pentru politica sa antiromânească, kaghebist de vârf și miliardar din banii furați moldovenilor, ce manevrează cam toate figurile politice proeminente din Moldova, de la Filat şi anturajul său, la Renato Usatii, conectat via familie la Klaus Iohhanis, el însuși de asemenea mason, lansat în politică de masonul Adrian Năstase, infractorul.

Intersecţia intereselor politico-economice în sânul Masoneriei

Între fostele cadre de rang înalt din masoneria română se numărau şi generalii Gheorghe Rotaru (fost şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei), Alexandru Grumaz (fost prim-adjunct al comandantului STS), Eugen Badalan (fostul şef al Statului-Major General), Gabriel Naghi şi Iulian Crainiceanu (foşti generali SPP), Dumitru Sorescu (fost la IGP), Gheorghe Carp (fost la Jandarmerie şi IGP), Ovidiu Soare (ex-SRI), colonelul Dănuţ Tanasie, Mare Secretar al MLNR, fost operativ în ex-DIE, diviziunea TS (telecomunicaţii speciale), slugă supusă a lui Dinu Patriciu şi Ştefan Masu, Mare preot al Ritului de York, provenit, de asemenea, din ex-DIE, Lucian Bolcaş (senator PRM), Ioan Rus (fost SIE), Florin Mihalache (DIPI/STS), Traian Drăguşanu, Constantin Dinculescu, Sebastian Telbitz, Constantin Mindru Macostrai, Daniel Serghi, Mircea Tănase, Antonio Iervolino, Eugen Zubcov, Dan Enescu, Dan Grigore Adamescu (preşedinte ASTRA ASIGURĂRI), Gheorghe Cirhoc, Ovidiu Drimba (istoric şi profesor universitar), Constantin Maximilian, Ioan Pecsi, Claudio Teseo, fostul ambasador al României la Moscova, astronautul Dumitru Prunariu, „cavaler templier“ şi Maestru Venerabil al Respectabilei Loji „Roza Vânturilor“ din Orientul Bucureşti etc.
S-au distribuit în cele mai importante poziţii de conducere ale lojilor din România tot felul de personaje din structuri.
Bogdan Buzăianu era pro-mare mason în Marea Lojă a României, condusă de marele maestru Corneliu Vişoianu. Marea Loja Naţională a României a fost o lojă masonică disidentă, constituită în 2003, cu mulţi dintre „fraţii“ migraţi de la alte organizaţii masonice, conduse de Eugen Ovidiu Chirovici şi de Costel Iancu.
Sediul Marii Loje a României se afla în strada Edgar Quinet la numărul 7, la aceeaşi adresă cu fostul sediu al firmei Energy Holding, şi unde figura şi fantomatica Fundaţie Culturală Delta, al cărei preşedinte era tot Vişoianu.
Marele maestru Corneliu Vişoianu era legat printr-un pact de concordanţă cu Loja Alpină din Elveţia, ţara de adopţie a lui Buzăianu. În Marea Loja a României mai era membru şi Radu Boroianu, naşul de cununie al lui Călin Popescu- Tăriceanu, iar Buzăianu şi Boroianu au fost parteneri de afaceri în compania elveţiană B&C Consulting.
Boroianu s-a ocupat ca lui VA Tech, compania reprezentată de Bogdan Buzăianu, să i se atribuie contractul de retehnologizare al Porţilor de Fier 1. Avocatul Doru Boştină, un alt apropiat al lui Buzăianu, alături de care a înfiinţat în 2000 Energy Holding, era şi el membru al Marii Loje a României.
Un alt personaj important al Mafiei lui Adrian Năstase era Cornel Ciocianu, care, in mod oficial, a fost sef de cabinet al lui Sergiu Sechelariu in Ministerul Constructiilor, din 2001 pina in 2003 și fin al acestuia.
Sechelariu este încă un miliardar ciorditor mason ca și Patriciu și care tot ca și Patriciu a murit subit, fără să se mai știe nimic de sutele de milioane de euroi furate, iar la așa zisa înmormântare s-a prezentat doar un copârșeu acoperit, nimeni n-a văzut vreun corp.
Șeful său de cabinet alimenta cu bani cash conturi din strainatate pentru Adrian Nastase, Miron Mitrea, Sergiu Sechelariu, Viorel Hrebenciuc.
În anii de putere ai PSD-ului, Nastase si masonii săi cărau banii cu geamantanele în bănci străine. PSD era un partid al masoneriei practic, ca și PNL-ul de altfel.
Până și țigani ca Vanghele sau Unteanu sau Vîntu sau de felul lui Gruia Stoica și Didilă, infractorii de la GFR, băgați în bizniz de SRI și Măgureanu au ajuns șefi în mizeria asta de masonerie așa zis română.
Toți masonii ăștia, se dovedește acum, erau/sunt niște borfași.

În premiera națională a fost publicată de mine în Curentul Lista sefilor Masoneriei din România, cu date complete și apoi și date ce configurau intersecția dintre afacerile acestora, politică și masonerie.
La nivel mondial nu se mai cunoaște nicio situație similară, nu a existat niciodată un precedent al publicării listelor si datelor complete ale șefilor vreunei puteri masonice.
În 2010, un venerabil mason, Pierre Joseph de Hillerin, mâna dreaptă a lui Costel Iancu, un fel de mega șmecherilă cu șorțuleț (fost lăutar la bază), m-a acționat în judecată cerând pe calea instanței să i se acorde 4.5 miliarde de lei pentru că ar fi fost prejudiciat de articolele scrise în Curentul despre masonerie.
Iulian Urban a fost avocatul care a dus la bun sfârșit procesul care a durat vreo trei ani, interval în care am primit tot felul de amenințări, câștigând printr-o sentință definitivă și irevocabilă. Lui Urban i se datorează un precedent la nivel mondial – a fost pentru prima oară că un ziar și un ziarist câștigau într-o astfel de cauză ce implică vârfuri ale puterii oculte ce se pretinde a fi masoneria.

Lista pe care am publicat-o va trebui updatată. Erau peste 8000 de masoni în 2010. Acum sunt peste 16 000 și aceștia sunt cei care căpușează și parazitează toate instituțiile din statul român aflat sub ocupație totală, instituții de unde izvorăște corupția și răul, dominante în România.
Aștept să văd demonstrații de masă ale hipsterilor căcăcioși și liberi de creier - împotriva masoneriei, agentul toxic major al cianurii care otrăvește România. Masoneria veșnica dușmană a Bisericii, în care ei gheii decerebrați și comunistoizi au dat cu pietre, stârnind rânjetele satisfăcute ale purtătorilor de șorțulețe
Doar atunci o să cred că toată hipsterimea de ghei nu este tot un produs social experimental al purtătorilor de șorțulețe, cu compasele înfipte în fund, că așa le place lor.
O altă Listă mai micuță, mai pe alese, tot eu am publicat-o în Ziarul Curentul. Lista era semnificativă deorece arăta unii dintre celor mai importanti “venerabili” din Bucuresti cu tot cu Lojele de care aparțin și afacerile sau funcțiile lor în instituții publice, pentru a demonstra nivelul penetrării unor sectoare importante ale societății și structurilor statului de către membri ai unei organizații cu caracter secret și cu activitate infracțională.
De mulți dintre ei s-a coupat deja DNA.
Restul urmează.
Datele din 2010 s-au mai schimbat, dar dacă ne uităm la dosarele penale vom regăsi niște nume.
 1. Alexandru Dăescu (Loja Concordia) – director în cadrul Institutului Ana Aslan
2. Pierre de Hillerin (Loja Delta Dunării) – director al Institutului Naţional de Cercetare pentru Sport
3. Vlademir Georgescu (Loja Nicolae Bălcescu) – profesor universitar (? – posibila potrivire de nume – nota mea) 4. Nicu Alifantis (Loja Nomine Mircea Sion) – artist
5. Mihai Oancea (Loja Ieroboam) – afaceri imobiliare
6. Bogdan Pârvanu (Loja Bucureşti) – arhitect şef al Primăriei sector 2 Bucureşti
7. Adrian Bălan (Loja Meşterul Manole) – afaceri imobiliare
8. Andrei Toma (Loja România Unită – preşedinte de regiune la Asociaţia Naţională a Cluburilor Lions
9. Ştefan Chiocinaru (Loja I.C. Brătianu) – profesor de ştiinţe politice, jurnalist, doctor în drept internaţional 10. Mircea Neacşa (Loja Carol Davila) – director în cadrul Televiziunii Române
11. Victor Teodor Iovici (Loja Scara lui Iavov) – viceprimar al Municipiului Bucureşti, membru în conducerea PRM
12. Bogdan-Dimitrie Niculae (Loja Cavalerii Sf. Raphael) – medic specialist dermatolog, preşedinte Asociaţia Română Anti-Aging Lasermed
13. Cornel Hagiescu (Loja Echerul de Aur) – manager casa de producţie IMAGINA
14. Mircea Perpelea (Loja William Preston) – director în cadrul Băncii Naţionale a României, fost prefect al judeţului Vâlcea
15. Octavian-Mircea Grozea (Loja Romana) – om de afaceri, MTG MANAGEMENT SOLUTIONS, PRICE JOY şi LCT OPTICAL COMMUNICATION
16. Liviu Poenaru (Loja Lumina) – avocat
17. Ionel-Cristinel I. Deaconescu (Loja Etica) – consilier PDL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, om de afaceri
18. Adrian Dimitriu (Loja Memphis) – om de afaceri, RCS INTERNATIONAL FORWARDING
19. Nicolae Efimov (Loja Gheorghe Comănescu) – director Spitalul CFR 2, doctor în ştiinţe medicale (ortopedie)
20. Florin Stoenescu (Loja Calea Inimii) – secretarul Comisiei de Istorie a Centrului Academic de Studii Hermeneutice
21. Dinu Albu (Loja Albert Pike) – medic primar obstetrică-ginecologie, Spitalul Clinic Panait Sârbu
22. Cristian Piedone Popescu (Loja Lumină şi Adevăr) – primar al sectorului 4 Bucureşti
23. Dan Dumitru (Loja Templul Umanităţii) – reprezentant al firmei americane ENRON în Romania, fost ofiţer SIE, fost şef al Oficiului pentru Gestionarea Relaţiilor cu Republica Moldova din Guvernul României
24. Leonard Lucian Bădică (Loja Lux et Veritas) – om de afaceri, BIP TELECOM, fost ofiţer M.Ap.N.
25. Liviu Ionescu (Loja Excelsior) – om de afaceri, Creativit Biz şi imobiliare
26. Aurel Teodorescu (Loja Solomon) – director al Direcţiei Migraţie din Oficiul Român pentru Imigrări din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (detaşat din funcţia de consilier în cadrul M.A.I. în subordinea secretarului de stat pe Relaţia cu Parlamentul şi Afaceri Europene), soţul Danielei Nicoleta Andreescu (Secretar General al Guvernului), fost ofiţer de securitate înainte de 1989, fost director de departament în Primăria Municipiului Bucureşti (demis urmare unui scandal cu spaţii comerciale), fost comisar în Garda Financiară (demis urmare unui dosar penal de contrabandă cu cetăţeni arabi), fost director adjunct la Direcţia de Supraveghere şi Control Financiar din Direcţia Generală a Vămilor (demis urmare faptului că a fost cercetat penal în dosare cu Omar Hayssam şi implicării ca cercetat penal în Dosarul Ţigareta II), fost director al Direcţiei de Audit din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (demis în 2003 şi anchetat de Parchetul Naţional Anticorupţie împreună cu Preşedintele CNAS Eugen Ţurlea), fost director adjunct şi director al Oficiului pentru Migraţia Forţei de Munca în perioada 2003 – 2006 (implicat în scandalul contractelor de muncă cu străinătatea şi în cel al adeverinţelor medicale de la CARITAS), fost membru PD (a demisionat urmare faptului că CNSAS a emis decizie de fost ofiţer de securitate)
27. Jenică Poenaru (Loja Demnitate şi Frăţie) – om de afaceri, Atlas Airlines şi preşedinte al Confederaţiei Patronatului Român, fost director al Aeroportului Băneasa în 1989, fost director general al Autorităţii Aeronautice Civile Române
28. Constantin Mincu (Loja Luceafărul Libertăţii) – avocat 29. Narcis Copcă (Loja Novus Ordo) – Managerul Spitalului “Sf. Maria” din Bucureşti, prof. univ. dr. în ştiinţe medicale
30. Constantin Onişor (Loja Grifin) – decan Academia Nationala de Informatii.
31. Marius Chervase (Loja Logos) – ofiţer de poliţie, conf.univ.dr. la Academia de Poliţie, vicepreşedinte al Corpului Naţional al Poliţiştilor – Departamentul Academia de Poliţie
32. Corvin Nedelcu (Loja Izvorul Înţelepciunii) – secretar general al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, fost ofiţer M.Ap.N., fost ofiţer S.P.P., fost jurist al UPETROM Ploieşti (utilaj petrolier – fost 1 MAI Ploieşti), fost vicepreşedinte al ROVIT S.A. Valea Călugărească (vinuri), fost consilier şi secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării Regionale
33. Mihnea Paul Popescu (Loja Iris) – om de afaceri, preşedinte CASINO LIFE & BUSINESS MAGAZINE
34. Marc Huot (Loja Memento Mori) – preşedinte Wirquin Romania (parte a holdingului Wirquin Plastiques din Franţa care a cumpărat Urbis Sanitare)
35. Ioan Grigore Popa (Loja Enoch) – consilier PDL la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, fost viceprimar al Municipiului Bucureşti, fost director al O.P.S.P.I., fost proprietar al Rasco Traffic (vândut grupului UTI, actual UTI Rasco, firmă care gestionează semaforizarea Capitalei) 36. Mihai Butucaru (Loja Morphosis) – Arhitect, Preşedintele Federaţiei Române de Yachting
37. Dacian Cerneştean (Loja Heliopolis) – om de afaceri, societatea de brokeraj în asigurări Eos Risq Romania
38. Enache Jiru (Loja Adrian Dohotaru) – om de afaceri, membru în Consiliul de Administraţie la CEC, fost secretar de Stat în Ministerul Finanţelor Publice, fost preşedinte al CEC, fost preşedinte al MKB Romexttera Fond de Pensii, fost preşedinte al comisiei de selecţie a administratorului pentru Fondul Proprietatea
39. Dumitru-Stoica Şeicaru (Loja Edmond Nicolau) – om de afaceri, Constyle Company
40. Şerban Savu (Loja Lumina Lex) – artist
41. Adrian Oghină (Loja Costin Mihăescu) – om de afaceri imobiliare, fost viceprimar al Primăriei sector 1 Bucureşti, membru PNL
42. Ion Pârgaru (Loja Nat Granstein) – om de afaceri, fost preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industie, fost deputat PDSR, fost director general în Ministerul Economiei, actual membru PNL Gorj
43. Dan Medeanu (Loja Atlantida) – scriitor şi ziarist
44. Ionel Dumitru (Loja Hermes Trimegistus) – om de afaceri (papetărie şi birotică), Dumitru Business House
45. Ion Biriş (Loja Noua Românie) – om de afaceri, Clubul Office
46. Daniel Goşea (Loja Philadelphia) – director în Ministerul Afacerilor Externe
47. Viorel Ţigănescu (Loja Cezar Bolliac) – profesor, fost inspector adjunct al Inspectoratului General al Municipiului Bucureşti
48. Dan Docan (Loja Legenda lui Hiram) – om de afaceri, cafeneaua Otro Cafe, agenţie plasare dansatoare şi femei pentru escort în străinătate printr-o firmă din Braşov împreună cu un patron de hotel local, fost informator al Securităţii, fost director general Imprimeria Naţională, fost secretar la Primăria Sector 3 şi la Primaria Sector 5 din Bucureşti, fost judecător
49. Herve Madramany (Les 3 Lys) – om de afaceri, arbitru internaţional de tenis
50. Petre Terzi (Loja Academica) – profesor universitar, fost vicepresedinte CEC
51. Stelian-Alexandru Panescu (Loja Benjamin Franklin) – om de afaceri, Smart Sigma
52. Daniel Mihail Tudor (Loja Luca Pacioli) – Director Executiv Adjunct pentru Activitatea de Inspecţie Fiscală la Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Municipiul Bucureşti
53. Alexandru Vitălaru (Loja Constantin Mavrocordat) – medic veterinar, profesor Facultatea de Medicină Veterinară
54. Ion-Bogdan Teodor Georgescu (Loja Cantacuzino) – doctor în ştiinţe medicale, şef disciplină la Facultatea Titu Maiorescu, medic primar stomatolog
55. Dan Brebeanu (Loja Sothis) – om de afaceri, Ghmc-Mineral Grup
56. Eugen Matzota (Loja Lanţul Masonic) – om de afaceri, MATZOTA Group
57. Mihai Neicu (Loja Veritas) – om de afaceri, Nei Guard, membru PDL, membru în Consiliile de Administraţie la RATB şi REBU
58. Constantin Dinulescu (Loja Magistri Lapidum) – artist 59. Adrian Petre Pascu (Loja Osiris) – om de afaceri, Geotop 2001 (implicată în scandalul cu cadastrarea judeţului Constanţa, legat de Miron Mitrea şi Nicuşor Constantinescu)
60. Nicuşor Dedu (Loja Ulpia Traina) – om de afaceri, Deltarom (implicată în scandalul incineratorului de la Bod, Braşov), auditor Ministerul Agriculturii
61. Mihail Vicenţiu Ivan (Loja Noua Europă) – profesor universitar
62. Florian Pinţă (Loja Giuseppe Garibaldi) – general-locotenet în rezervă, fost şef de stat major al Armatei 1 (1998- 2000), fost şef al Corpului 1 Armată Teritorial – noua denumire a Armatei 1 (2000-2001), fost comandant al Brigăzii 282 Mecanizate (2001- 2003), fost director al Statului Major al Forţelor Terestre (2003-2004) şi locţiitor al şefului Statului Major General (2004-2006), fost comandant al Comandamentului 2 Operaţional Întrunit “Mareşal Alexandru Averescu” (fosta Armată a II-a), dislocată în Buzău (2006 – 2008)
63. Eugen Gheorghe (Loja Călugăreni) – fost director în Direcţia Generală a Vămilor ?), consilier PDL la Consiliul Local Sector 6
64. Virgil Nadolu (Loja Agora) – vicepreşedinte Uniunea Practicienilor de Protecţia Mediului din România
65. Alberto Matei (Loja Tatra) – om de afaceri, A&E Audit Financial Consulting
66. Dinu Săraru (Loja Luceafărul) – romancier, publicist şi dramaturg, fost redactor la “Radiodifuziunea Română”, fost secretar general de redacţie la Revista Secolul 20, fost jurnalist, la ziarul “Scânteia Tineretului”, fost secretar general de redacţie la revista Luceafărul, fost şef al “Publicaţiilor Televiziunii Române”, fost redactor-şef adjunct si apoi redactor şef al “Redacţiei Culturale a TVR”, fost director al “Teatrului Mic” şi “Teatrului foarte Mic” anii (1977-1990), fost director al “Teatrului Naţional “Ion Luca Caragiale” din Bucureşti (2001 – 2004)
67. Vasile Condoiu (Loja Anderson 1723) – şef birou la Oficiul Român pentru Imigrări din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, fost director interimar al Oficiului
68. Mihai George Staicu (Loja Opera Magna) – om de afaceri, LUNA COMMUNICATIONS
69. Aurel Curdov (Loja Cavalerii Sf. Andrei) – secretarul general al sindicatului de la Tarom
70. Dan Anghel (Loja Constantin Bărbulescu) – bioterapeut
71. Ioan Lixandru (Loja Cavalerii României) – vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România, fost director general al Tarom
72. Relu Leonid Manguta (Loja Tracia) – om de afaceri, Maneuro
73. Gabriel Mihalache (Loja Lâna de Aur) – director al Sucursalei de Transport Bucureştii Noi a Regiei Autonome „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat”
74. Andrei Sluşărencu (Loja Hiram) – om de afaceri, ROBINSON TURISM
75. Cornel Purcărea (Loja Constantin Brâncuşi) – om de afaceri cereale, fost director executiv al societăţii Romagro, fost ofiţer M.Ap.N.
76. Gabriel Giurgiu (Loja Sf. Ioan) – jurnalist
77. Gheorghe Gogescu (Loja Les Sages d’Heliopolis) – artist decorator
78. Raymond Marin (Loja Millenium) – vicepreşedinte Vodafone
79. Emil Săndulescu (Loja Toleranţă şi Fraternitate – fizician, membru al Academiei Române, fost deputat PNŢCD
80. Lucian Diaconescu (Loja Columna) – medic chirurg ortoped la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” din Bucureşti
81. Eduard Matei (Loja Gaudeamus) – om de afaceri, fost preşedinte la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor
82. Mircea Gheordunescu (Loja Server Frenţiu) – fizician, fost adjunct al directorului Serviciului Român de Informaşii (1997 -2001), fost consul general al României la Milano (2002-2007)
83. Gheorghe Vâlceanu (Loja Humanitas) – avocat
84. Florin Ghiulbenghian (Loja Sfinx) – om de afaceri, casele de schimb valutar şi consignaţiile Edmond, revoluţionar
85. Paul Popovici (Loja Titu Maiorescu) – profesor universitar
86. Valentin Lolea (Loja Dreptate şi Frăţie) – om de afaceri, Loreto Exim (Tatra Romania)
87. Nicu Rădulescu (Steaua Polară) – om de afaceri turism, preşedinte la Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România
88. Mircea Vasile Popescu (Loja România Modernă) – vicepreşdinte Curtea de Conturi
89. Traian Popescu (Loja Demnitatea Românească) – om de afaceri, ARBOmedia
90. Nicolae Rădulescu- Botică (Loja Egalitatea) – avocat
91. Daniel Gruia (Loja Steaua României) – Director General Adjunct al Direcţiei Generale de Tehnologia Informaţiei din Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
92. Adrian Panaghianu (Loja Lumina Masonică) – director Apa Nova
93. Doru Dragomir (Loja Fiii României) – om de afaceri, Innerlook
94. Constantin Berevoianu (Loja Prometeu) – director Apa Nova
95. Mircea Chelaru (Zamolxis) – general de corp de armată cu patru stele în rezervă, fost Şef al Marelui Stat Major, fost comandat al Corpului 10 Armată “Ştefan cel Mare” din Iaşi, fost preşedinte ale PUNR, fost vicepreşedinte al Partidului Conservator
96. Mugurel Dragoş Jianu (Loja Horus) – avocat
97. Mustafa Oral (Loja Isik) – om de afaceri în domeniul consultanţă, acuzat în dosarul spionilor economici (Stamen Stancev, Vadim Benyatov)
98. Iuliu Stocklosa (Loja C.A. Rosetti) – om de afaceri, East Electric 99. Cristian Turculeasa (Loja Cavalerii Templului) – om de afaceri, ALCRIS TRANSCOMEXIM
100. Victor Racolţa (Loja Balcani) – om de afaceri, ENEAS
101. Adrian Motomancea (Loja Kogaion) – profesor universitar
102. Ştefan Blaj (Loja Hermes) – general de brigadă medic, şef de secţie la Spitalul Militar Central, conferenţiar universitar doctor la UMF “Carol Davila” din Bucureşti, specialitatea boli interne şi gastroenterologie
103. Marian Nasty Vlădoiu (Loja Tăcerea) – avocat, preşedintele Camerei de Comerţ România – Israel, preşedinte Asociaţia Română de Luptă Antiterorism; s-a lansat în masonerie ca ginere al lui Dorin Voinea, fost Pro-Mare Maestru al MLNR în perioada Bebe Comănescu; după ce Dorin Voinea a pierdut funcţia, a divorţat deşi avea 2 copii gemeni; în prezent Dorin Voinea este membru al Tribunalului Masonic;
104. Ion Smeeianu (Loja I.G. Duca) – om de afaceri IT&C şi telecom, fost secretar de stat la Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, fost preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...